Bussrute legges ned

LEGGES NED: Ruta Stavern/Skjelsvik - Larvik - Sandefjord - Oslo har slitt med dårlige passasjertall en god stund.

LEGGES NED: Ruta Stavern/Skjelsvik - Larvik - Sandefjord - Oslo har slitt med dårlige passasjertall en god stund. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nettbuss-ruta mellom Stavern og Oslo legges ned etter 31. august.

DEL

Som Sandefjords Blad skrev forrige uke, sto NX14-ruta mellom Stavern og Oslo i fare for å legges ned. Mandag formiddag bekreftet Nettbuss nedleggelsen i en pressemelding.

31. august blir dermed siste dag for linja NX14 Stavern – Larvik – Sandefjord – Oslo.

Nettbuss skriver følgende i pressemeldingen:

– Dagens tilbud med direktebuss fra Stavern, Larvik sentrum og Sandefjord sentrum til Oslo innstilles ved utgangen av august, mens tilbudet Vestfold - Oslo og Vestfold - Sørlandet med linje NX190 Sørlandsekspressen styrkes.

LES OGSÅ: – Hatt dårlig trafikk ganske lenge

– Ikke økonomi

– Vi har prøvd forskjellige tiltak de siste årene uten å lykkes, og klarer dessverre ikke å få økonomi i linje NX14. Vi styrker derimot tilbudet mellom Vestfold og Oslo på E18 i regi av «Sørlandsekspressen» og håper at dette kan passe som en erstatning for en del av våre trofaste kunder i Vestfold, sier markedssjef i Nettbuss Travel, Svein-Arne Vik.

Fra 1. september kan E18-kunder i Vestfold reise med linje NX190 sine avganger til og fra Oslo og Sørlandet.

Nettbuss skriver videre at det vil bli opprettet to nye avganger på ukedager, der den ene er et tidligtilbud som starter på Rugtvedt kl. 05:25 og er inne i Oslo kl. 07:45. Den neste nye avgangen starter på Tangen og er i Oslo kl. 15:45. Nye avganger fra Oslo til Vestfold vil ha avgangstider kl. 09:00 og 17:00.

Artikkeltags