Gå til sidens hovedinnhold

Komplett Mobil er det største mobilselskapet uten eget nett

Artikkelen er over 2 år gammel

Komplett Mobil har passet 65.000 kunder. Det gjør dem til den største mobiloperatøren her til lands uten eget mobilnett.

Siden Komplett Mobil, som er en del av Komplett Group, ble lansert sommeren 2016 har det gått en vei, og det er oppover. Fra starten har selskapet markert seg ved å gjøre det godt i forbrukertester. Det har fristet 65.000 personer til å bli kunde hos selskapet.

Leder i Komplett Mobil, Haakon Dyrnes, er godt fornøyd med at de fortsetter å kapre markedsandeler. Han mener abonnementer tilpasset kundenes bruk og behov, engasjement på vegne av markedet og litt kreativitet, er faktorer kundene setter pris på.

– For Komplett Mobil er det selvsagt viktig at vi klarer å opprettholde vekst og stadig få nye kunder, så dette gleder vi oss over, sier Dyrnes i en pressemelding og legger til:

– Kundetilstrømningen viser at vi har svært konkurransedyktige abonnement, og vi har som eneste aktør inkludert bruk i populære ferieland også utenfor EU. Dette har blitt tatt veldig godt imot av våre kunder.

LES OGSÅ: Boligprisene i Sandefjord har økt mest i Vestfold – se de siste overdragelsene her (+)

Hard konkurranse

Dyrnes understreker at det ikke er noen enkel sak å bygge opp en kundemasse som nyetablert aktør. Markedet for salg av mobilabonnement er sterkt preget av de dominerende aktørene Telia og Telenor. Det ble ikke enklere da Telia fikk kjøpe opp leverandøren av kommunikasjonstjenester, Get/TDC.

Dyrnes tror likevel det kan bli bedre for de små aktørene framover.

– Vi opplever at myndighetene langt på vei har forstått at mangelen på konkurranse i markedet er reell, og at det tas grep deretter gjennom utforming av ny regulering i 2019. Om denne nye reguleringen gir ønsket effekt, vil det bli enklere for de små aktørene å lansere flere nye og bedre tilbud til det beste for norske forbrukere, sier han.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) holder på å gjennomfører markedsanalyser og har signalisert at de vil komme med varsel om nytt vedtak før sommeren 2019.

LES OGSÅ: Etter kun to år i drift har selskapet til Simen (34) signert avtaler med tre av Norges mest kjente offshoreselskaper (+)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.