Gå til sidens hovedinnhold

Komplett med reiseportal

Sandefjordinger har funnet hverandre

Artikkelen er over 5 år gammel

En sandefjording på Kullerød og en utflytter i Oslo fant hverandre: I går så Komplettreiser.no dagens lys.

Komplett Group ASA, med sandefjordingen Ole Vinje som toppleder, og Reisegiganten AS, med sandefjordingen Jason Eckhoff som gründer og daglig leder, samarbeider om å ta mer av markedet for bestilling av utenlandsreiser på internett.

Landets største

Komplett Reiser er en søkemotor for feriereiser og lavprisfly der kundene raskt kan sammenligne reiser fra nordiske turoperatører og utvalgte lavprisflyselskap. Komplett Reiser samarbeider med Reisegiganten AS i Oslo, som tilbyr reiser fra hele det nordiske chartermarkedet. Reisegiganten er landets største distributør av reiser og drifter også restplass.no og solfaktor.no.
"Komplett har et fantastisk merkenavn. Det er en kraftig bonus for oss i Reisegiganten å samarbeide med andre sandefjordinger.
Jason Eckhoff
Adm.dir. i Reisegiganten AS
– Komplett har et fantastisk merkenavn. Det er en kraftig bonus for oss i Reisegiganten å samarbeide med andre sandefjordinger, sier Jason Eckhoff, gründeren av restplass.no i 2000, til Sandefjords Blad.
Han forteller om entusiasme fra første stund i dialogen mellom de to selskapene. Og innrømmer at han har mye følelser knyttet til at to sandefjordselskaper har funnet hverandre.
Marginene i reiselivsbransjen har vært nedadgående de siste årene. Reisegiganten AS håper derfor på et løft med Komplett.
I 2009 fusjonerte restplass.no med solfaktor.no og ble Reisegiganten. De drifter i dag 15 nettsider i Skandinavia. Selskapet leverer de tekniske løsningene til konkurrenten Momondo i Danmark.

Vil vokse videre

– Reise er det siste tilskuddet i satsingen vår. Komplett Group er i førersetet for den nordiske netthandelen. Vi skal vokse videre, og planen er å lansere Komplett Reiser i Sverige og Danmark i løpet av 2016, sier Jan H. Johnsen, markedsdirektør i Komplett Group.
Gårsdagens lansering foregikk i det stille. De satser på kraften gjennom egne kanaler.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.