Gå til sidens hovedinnhold

På nettet går det rykter om at dette headsettet kan komme i salg. Komplett har hatt det i en måned alt.

Artikkelen er over 2 år gammel

Mens ryktene går på amerikanske nettsteder om at det velkjente headsettet til Koss kommer tilbake, kan nordmenn forhåndsbestille det hos Komplett.

At det populære, men samtidig så forhatte, headsettet Koss Porta Pro skal gjøre comeback, denne gangen som trådløs versjon, skaper rykteflom på nettet, skriver Tek.no. Internasjonale teknologinettsider, slik som Ars Tecnica, har skrevet om det.

Produsenten har ikke ønsket å kommentere ryktene per dags dato.

Hos Komplett er comebacket derimot langt ifra rykter. Her har du kunnet kjøpe det i én måned allerede, riktignok bare via forhåndssalg.

LES OGSÅ: Terje har stilt over 13.000 spørsmål, men har ingen planer om å gi seg (+)

Har ikke fått begrensninger

Da teknettstedet tar kontakt med den norske importøren, Tura Scandinavia. for å høre hvorfor dette var tilfellet, blir de først litt stuss på om de hadde gjort noe galt.

– Det hender jo at produsenter legger begrensninger på informasjonen vi kan gi innen en gitt dato, men jeg kan ikke se at vi har fått noe slikt på denne. Vi har allerede gått ut og informert kundene, sendt inn forhåndsbestillinger til Koss og slikt. Dette stiller jeg meg uforstående til, svarer country manager Jo Petter Kjeldset i Tura først til Tek.no.

Etter en prat med Koss kan han puste lettet ut.

– Saken er vel den at Koss er et lite familiefirma som har et ønske om å gjøre litt mer ut av introduksjonen i USA enn hva de kanskje har gjort i resten av verden, men ikke har tenkt på det når de har sendt ut informasjon. Det burde de kanskje ha gjort, sier Kjeldset til Tek.no.

Derfor har ingenting blitt holdt hemmelig i Norge.

Les også

Skulle ha 10.300 kroner for 1,5 time

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.