26-åring døde av selvpåført stikkskade

Foto:

Etter den fatale hendelsen søndag kveld har politiet mandag morgen jobbet for å finne ut mer om hva som skjedde da en mann i 20-årene døde av stikkskader.

DEL

Stikkskadene som ble påført den 26 år gamle mannen skal ha vært selvpåført. Det opplyser politiet 11.45 mandag formiddag.

– Hendelsesforløpet er for politiets del rimelig klarlagt, og vi anser det som sikkert at skadene på avdøde er selvpåført.

Det var tidlig søndag kveld at to personer ble sendt til sykehus som følge av knivstikking på en adresse på Mosserød i Sandefjord.

LES OGSÅ: Naboer av åstedet: – Vi kommer til å låse dørene oftere

Senere samme kveld ble det klart at den ene mannen døde av skadene han fikk. En annen mann på 25 år ble også skadet, men er utenfor livsfare. Han skal være utskrevet fra sykehus mandag morgen.

Politiet gikk tidlig ut og sa at de etterforsket saken som et mistenkelig dødsfall, og at totalt fem menn har status som vitner. Samtlige involverte er norske statsborgere i 20- og 30-årene.

LES OGSÅ: – Det etterforskes som et mistenkelig dødsfall

Mandag morgen klokka 08.00 sa jourhavende politiadvokat John Ivar Johansen til Sandefjords Blad at de på det tidspunktet ikke hadde noen nye opplysninger å komme med, men at det skulle etterforskes utover formiddagen.

De fem involverte mennene har blitt avhørt, og har fremdeles status som vitner. De var alle på åstedet da knivstikkingen skjedde, men ble mandag morgen sendt hjem av politiet etter å ha forklart seg.

Artikkeltags