Drapssiktede forsøkt avhørt - måtte bryte igjen

AVBRØT IGJEN: Den siktede og hans forsvarer Jonny Sveen (avbildet) avbrøt avhøret fredag kveld. Her fra tidligere i uka i forbindelse med saken.

AVBRØT IGJEN: Den siktede og hans forsvarer Jonny Sveen (avbildet) avbrøt avhøret fredag kveld. Her fra tidligere i uka i forbindelse med saken. Foto:

Fredag ble den drapssiktede mannen avhørt sammen med sin forsvarer da de igjen valgte å avbryte på grunnlag av at den siktede ikke så seg i stand til å gjennomføre avhøret.

DEL

Det skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

Det var planlagt at den drapssiktede 45-åringen skulle avhøres fredag kveld. Like før klokka 19:00 ble det klart at avhøret måtte avbrytes.

Mannen som er siktet for drapet på Thea Halvorsen Braavold (31) har ennå ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

Dette er andre gang den siktede og hans forsvarer Jonny Sveen avbryter avhøret på grunnlag av at den siktede ikke er i stand til å gjennomføre.

Etterlyser video

Politiet ønsker fremdeles om at personer som har kjørt i aktuelt område i perioden 31. januar klokken 18:00 til 2. februar klokken 16:30, og som har montert dashcam i bilen.

Det samme gjelder personer som har privat overvåkningsutstyr på eiendommen sin som er rettet mot vei eller fortau.

Tips kan gis til politiets tipstelefon 474 67 480.

Artikkeltags