Gå til sidens hovedinnhold

Rannveig er luke nummer 8

Artikkelen er over 5 år gammel

Rannveig Horntvedt er av mange kjent som en stor formidler av glede og smittende humør. Tirsdag kan du oppleve henne på Dokken Motehus.

Rannveig Horntvedt har i flere år underholdt på Rukla kulturhus med sin allsangserie. Hun har vært på utallige steder i Sandefjord og underholdt med sine viser og skapt allsang og glede.

Tirsdag skal hun sørge for julestemning på Dokken. Her lover hun fullt trykk og mange kjente julesanger, som skal sørge for at alle skal komme i julehumør.

Vi kan kanskje få til å gå litt rundt juletreet som Dokken har fått pyntet inne i butikken også

Rannveig Horntvedt

 

– Jeg ønsker å inspirere til å ta vare på de tradisjonelle julesangene i advents- og juletida. På selve julaften og i romjula, sier hun.

Førjulssanger

Programmet vil inneholde festlige førjulssanger om glede, moro, selve julekvelden og ikke minst julestria.

– Vi kan kanskje få til å gå litt rundt juletreet som Dokken har fått pyntet inne i butikken også, sier Horntvedt entusiastisk.

Arrangementer hver dag

Julekalenderen inneholder ett arrangement daglig rundt omkring i Sandefjords butikker og på offentlige steder. Hvem som skjuler seg bak luka og skal underholde, blir avslørt samme dag i Sandefjords Blad og på sb.no kvelden i forveien.

 

Rannveig Horntvedt er også kjent som kvinnen som startet opp søppelplukkerlauget i Sandefjord, et arbeid som i høst ga henne invitasjon fra kongeparet til en markering av landets ildsjeler på slottet

Hvalkjæftens julekalender

Et samarbeid mellom Hvalkjæften, Fjorden Sanitetsforening, Sandefjord Byen Vår, Sandefjords Blad og Sandefjord kommune.

En stor kulturdugnad gjennom hele førjulstida, med kulturinnslag hver ettermiddag fra 1. til 24. desember i sentrum.

Hva, hvor og når blir presentert i sb.no dagen før lukeåpningen, og den aktuelle dagen.

Gratis arrangement, men bidra gjerne i Fjorden Sanitetsforenings inn-samlingsaksjon. Pengene går til sommerferie for familier med begrenset økonomi.

På kalenderkonsertene i helgen kom det inn 5.459 kroner.

Per 7. desember var det samlet inn 12.458 kroner.

Jeg ønsker å inspirere til å ta vare på de tradisjonelle julesangene i advents- og juletida. RANNVEIG HORNTVEDT i luke nummer åtte

 

Kommentarer til denne saken