Stian ønsker våren velkommen på kreativ måte

Velkommen vår, har Stian Røste i Myraveien erklært.

Velkommen vår, har Stian Røste i Myraveien erklært. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Stian Røste i Myraveien i Ytre Enebakk er en kreativ kar som flere kjenner fra før på grunn av hans store interesse for gamle originale biler.

DEL

ENEBAKK AVIS/LANDET RUNDT: – Siden jeg ikke har noen morsomme biler på veien nå, siden det er vinter, måtte jeg finne på noe sprell, forteller Røste til Enebakk Avis om hvordan han fant på å spraymale blomster langs hele brøytekanten rundt hele innkjørselen sin.

Han er ikke alene om å være lei av snø og høye brøytekanter, men bestemte seg for å gjøre en artig vri på lengselen etter vår. Nå står røde, rosa og blå «blomster» i snøfonna og lyser opp. Også «VÅR» har Røste erklært i det man kommer hjem i til ham.

LANDET RUNDT

Under fanen «Landet Rundt» ønsker vi i Sandefjords Blad å gi våre lesere tilgang til noen av de beste, mest interessante og viktigste artiklene fra de andre Amedia-avisene i Norge. Dette er én av dem.

Han gikk grundig til verks, utstyrt med 10 bokser spraymaling fra Biltema, og finskar brøytekanter.

– Jeg brukte noen dager først på å ta noen snøprøver for å teste om temperaturen ute ville holde snøveggen oppe. Så var det å bruke fantasien, forteller Røste.

Artikkeltags