Lurer du på hva folk i byen driver med?

Her ser du et knippe bilder som er lagt ut på Instagram. Øverst til venstre:Hanna (4) fått seg et Leeds-stempel på haka - bildet er tatt av Sandra Tingvoll. Bildet øverst til høyre: Det er tatt av HBjanger. Nederst til venstre: Et bilde fra Sandefjord som  er tatt av Eline Klaastad. Nederst til høyre: Pål Stiklestad lader opp før Leedskampen. Alle bildene er gjengitt med tillatelse.

Her ser du et knippe bilder som er lagt ut på Instagram. Øverst til venstre:Hanna (4) fått seg et Leeds-stempel på haka - bildet er tatt av Sandra Tingvoll. Bildet øverst til høyre: Det er tatt av HBjanger. Nederst til venstre: Et bilde fra Sandefjord som er tatt av Eline Klaastad. Nederst til høyre: Pål Stiklestad lader opp før Leedskampen. Alle bildene er gjengitt med tillatelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Da kan det være verdt å følge den nye bildedelingstjenesten Instagram. Over 4.800 bilder er lagt ut med søkeordet «Sandefjord» - og det øker hver time.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

- Nå har jeg vært våken i 35 timer og noe søvn før Leedskampen i kveld blir det i alle fall ikke. Kan hende ikke sover før jeg tar flyet hjem klokka 07 i morgen for å dra rett på jobb i Steinkjer, sier Pål Stiklestad (18).

Han har nettopp lastet opp et bilde av seg selv med en duggfrisk øl i den ene hånda. Han er i Sandefjord for å følge kampen i kveld.

Søkord: #Leeds – #Sandefjord – #sun.

Eller hva med Sandra Tingvoll som i dette øyeblikk kjører bil fra Dal i Eidsvoll med jentungen Hanna (4) – også ihuga Leedsfan. Hun lastet opp et bilde av datteren med et Leeds-stempel på haka.

Søkord: #Leeds – #Sandefjord -  #Daughter

Det er mye bedre en facebook. På instagram får du jo se hva folk driver med.

LES OGSÅ: Herman (18) sov seg til berømmelse

Leeds i byen

Enhver som følger med på hva som skjer i Sandefjord via sosiale medier har ingen problemer med å vite at Leeds er i byen. Eller at mange bader, koser seg med rekesmørbrød og er på båttur.

Det spesielle med Instagram (som du finner her) er at det for tida er svært populært for offentlig deling av bilder. Dermed er det opptil deg hvem, hva eller hvilket sted du ønsker å følge med på.

Mer opptatt av gla’bilder fra fjor’n? Søk på #Sommerfjord og få mer enn 500 treff.

- Det er moro å dele bilder, forklarer Sandra Tingvoll.

- Det er mye bedre en facebook. På instagram får du jo se hva folk driver med – ikke bare enn mase kjedelige statusoppdateringer, forklarer Pål Stiklestad.

- Jeg fikk det anbefalt av noen venner. Den er enkel å bruke og når ut til en del personer, forklarer Eline Klaastad. Hun har for for eksempel del dette fine bildet som er tatt ved Øste Nes/ Solløkka:

(Saken fortsetter under bildet)

Instagram er for øvrig en mobilapplikasjon og kan brukes til flere ting enn bare å dele bilder. Mange legger på nostalgiske filter på bildene – slik at de for eksempel ser ut som om de er tatt med et dårlig feriekamera fra 70-tallet.

LES OM EN ANNEN TREND HER:

Går aldri av moten å være lokalpatriot

Du vet du er fra Sandefjord når ...

Legg filter på etterpå

Synes du det kan være morsomt med filter? Da er det et triks ikke å ta bilder med filteret på, men i stedet velge utsnitt av bildet og legge på filteret etterpå. Da får du bedre kontroll med bildet, og du kan fortsatt bruke originalbildet uten filter senere.

Skal du følge med på instagram på nett? Da kan du melde deg på Pinstagram.

Instagram for øvrig kjøpt opp av Facebook, og kan brukes til å sende bilder til Facebook og Twitter.

Kan du anbefale noen andre bildedelingstjenester?

Skriv om dine erfaringer i kommentarfeltet under!

Artikkeltags