Middag for en hundrings: – Jeg blir provosert og sint av hvor kravstore «vi» har blitt

– Til dere restauranteiere som blir med på dette konseptet: Ikke la dere påvirke at sånn surmuling, skriver Tonje Elisabeth Gjølstad.

– Til dere restauranteiere som blir med på dette konseptet: Ikke la dere påvirke at sånn surmuling, skriver Tonje Elisabeth Gjølstad. Foto:

Av
DEL

Jeg blir skikkelig lei meg på vegne av restaurantene som er med på konseptet middag for en hundrings. Det er et fantastisk tilbud og en god mulighet for mange som kanskje ikke tar seg råd til å gå ut å spise ellers.

Når jeg leser avisen i dag blir jeg provosert og sint av hvor kravstore «vi» har blitt.

Datteren min var på Esmeralda i Tønsberg med noen venninner og spiste entrecote og kunne fortelle at det smakte helt nydelig. Selv var vi en stor gjeng fra jobben på Paparazzi og alle som satt rundt meg var positive og fornøyde med alle de ulike rettene de hadde å tilby der til en hundrings.

LES OGSÅ: Marte ba om ananas på pizzaen – det restauranteieren svarte gjorde henne paff (+)

Restaurantene bugner av folk og de står på for at vi skal få en hyggelig opplevelse i hverdagen. Jeg tenker at Gaffel og Vaffel burde finne på noe helt annet enn å gå rundt å kritisere og være middels fornøyde med det meste. Kanskje de burde endre fokuset sitt? Eller bli i skuffen og komme ut en annen uke når det ikke er sprengt kapasitet både i restauranten og på kjøkkenet? 

For mange av oss andre er dette er kjærkomment tilbud og hyggelig initiativ for de som «tråkker» hjemme i både høstferien og vinterferien.

Så til dere restauranteiere som blir med på dette konseptet: Ikke la dere påvirke at sånn surmuling. Jeg håper og tror jeg har svært mange med meg når jeg sier at vi setter pris på dette.

Folk strømmer til Middag for en hundrings: – Det er litt sommerfølelse 

Artikkeltags