Gå til sidens hovedinnhold

Kommunalsjef Torunn Årset har sagt opp

Artikkelen er over 3 år gammel

Kommunalsjef Torunn Årset har fått ny jobb og har sagt opp som kommunalsjef i Sandefjord kommune.

Kommunalsjef for miljø og plansaker, Torunn Årset, har sagt opp sin stilling. Hun sier opp etter å ha fått en ny stilling i nye Moss kommune. Årset forlater jobbet i Sandefjord i begynnelsen av mai.

Fredag morgen sendte kommunalsjefen ut denne meldingen til alle de 230 ansatte i kommunalområdet for miljø og plan i Sandefjord kommune:

«Hei dere!

Jeg har fått tilbud og takket ja til en veldig spennende stilling i nye Moss kommune og slutter derfor her i Sandefjord. Nye Moss kommune skal være i drift fra 1.1.2020 og da er Moss og Rygge slått sammen til en stor kommune. Jeg blir prosjektleder for kommunalområdet for teknisk, samferdsel, miljø og landbruk, og kommunalsjef for dette området fra 2020.

Jeg ønsker at dere skal få denne beskjeden før det står omtalt i avisen eller andre steder og håper på denne måten å nå dere alle samtidig med denne meldingen.

Selv om jeg ikke har tenkt å forlate kommunen riktig enda (begynnelsen av mai) ønsker jeg likevel å benytte anledningen til å takke dere for all den gode jobbinga, alle gode samtaler, all den gode latteren og gleden, og at jeg har fått blitt kjent med så mange utrolig flotte og dyktige mennesker. 

Ønsker dere alle sammen lykke til videre!»

LES OGSÅ: Kommunalsjef Torunn Årset har sagt opp. Akademikerne erklærer mistillit til ordføreren (+)

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.