Gå til sidens hovedinnhold

Anette utfordrer kjendisleger på TV

Artikkelen er over 4 år gammel

Sandefjordingen stiller diagnoser på ekte pasienter i kveldens episode av «Hva feiler det deg?».

«Hva feiler det deg?» er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter. Vanlige folk med nettbrett stilles opp mot leger med sin erfaring og kunnskap.

Sesong to i NRK-serien hadde premiere torsdag i forrige uke, og i kveldens utgave er Anette Amundsen fra Sandefjord blant deltakerne på «folkelaget», som utfordrer kjendislegene.

– Det var veldig moro å delta, og utrolig artig å se settet vi var på og hvor mye som ligger bak å lage et program på en times tid, sier hun til Sandefjords Blad.

LES OGSÅ: Trond kom til finalen, men ble slått på målstreken

– Gruer seg litt til å se

Under sesongpremieren forrige torsdag hadde programmet 719.000 seere, som tilsvarer en andel på 54,4 prosent.

Amundsen har ikke sett kveldens episode, som hun deltar i selv.

– Det er noe man absolutt gruer seg litt til å se. Vi hadde premierefest torsdag i forrige uke, og så det første programmet sammen. Én av deltakerne kommer også hit til Sandefjord i dag, så da skal vi se episoden sammen, forteller hun.

LES OGSÅ: Reiser tilbake i tid i årets utgave av «Anno»

Tok utfordringen

Med på Anettes «folkelag» er også Cathrine Langeland og Ida Fjellvang fra Fredrikstad og Oslo. De beskrives av NRK som «et særdeles sprudlende lag av campingentusiaster», og har blitt kjent på Kosters naturreservatcamping.

– Det begynte med noen få dagers camping, og så har familien bare utvidet og utvidet. Det er ikke for alle å ligge i telt, men det har grodd på oss og vi koser oss veldig. Det er aldri noe spørsmål om ikke å dra, men når vi skal dra, sier Amundsen.

NRK møtte trespannet på campingplassen i fjor, og spurte om de ville delta.

– Vi tok utfordringen, slår Amundsen fast.

Kveldens episode starter klokka 19.45 på NRK1.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.