Nå er det bom stopp her

STENGT: Tidligere kunne du gå videre på denne gangveien, men nå er det helt stengt.

STENGT: Tidligere kunne du gå videre på denne gangveien, men nå er det helt stengt. Foto:

Framover må du belage deg på å gå Kilgata framfor gangveien langs Nye Kilen Brygge. Nå er det helt stengt rundt byggeområdet.

DEL

Sandefjords Blad skrev for et år siden at en del av gangveien langs Kilen Brygge er stengt de neste to årene i forbindelse med utbyggingen på Nye Kilen Brygge. Her skal det bygges 140 leiligheter.

Selv om denne passasjen har vært stengt, har det vært mulig å gå et stykke langs vannet likevel ved å gå sikksakk mellom Kilgata og bryggeområdet. Nå får du ikke gjort det i det hele tatt ved Nye Kilen Brygge. Du må heller belage deg på å gå langs Kilgata hele veien.

Kommer brått på

At det er stengt kommer brått på. Det kan se ut som gangveien er åpen når du kommer fra byen og skal gå rundt bryggeområdet, men like rundt hjørnet møter du på en gjerde. Det er ikke satt opp et skilt i forkant som varsler om at veien lenger frem er stengt.

I stedet kan du fort bli lurt. På et av skiltene som er satt opp står det Kilgata 5 med pil. Følger du skilte kommer du derimot ikke til adressen, for veien er fysisk blokkert med et gjerde.

MISVISENDE: Følger du dette skilte kommer du ikke til Kilgata 5, i stedet må du belage deg på å snu etter et lite stykke.

MISVISENDE: Følger du dette skilte kommer du ikke til Kilgata 5, i stedet må du belage deg på å snu etter et lite stykke. Foto:

Artikkeltags