I en pressemelding som fredag ettermiddag ble sendt ut fra styret i Sandefjord Lufthavn AS går det fram at daglig leder, Alf Reidar Fjeld, slutter på dagen.

- Dette kan jeg ikke kommentere, sier Fjeld til Sandefjords Blad.

Heller ikke styreleder Bjørn Ole Gleditsch vil kommentere saken ytterligere.

- Jeg har ikke noe mer å komme med når det gjelder bakgrunnen for at Alf-Reidar Fjeld slutter. Men jeg kan si at dette var en enstemmig styrebeslutning, sier Gleditsch, og legger til at to ansatterepresentanter også var med i beslutningen.

Alf- Reidar Fjeld var den første som ble tildelt prisen "Årets leder i Vestfold". Det skjedde i 2002.

- Styret og Fjeld ser ulikt på en del spørsmål av betydning for lufthavnen framover, heter det i pressemeldingen.

Der uttalter styreleder Bjørn Ole Gleditsch videre: -Vi er takknemlige for Alf-Reidars innsats for Sandefjord Lufthavn gjennom mange år. Lufthavnen har endret seg betraktelig i perioden under ledelse av Alf-Reidar og tiden var nå moden for partene til å ta et skritt videre hver for seg.

Fjeld har ingen avtale om etterlønn, men skal egentlig ha seks måneders oppsigelsestid, som løper fra 1. juli 2012. Denne perioden vil han ikke utføre arbeidsoppgaver for flyplassen.

-  Det er med bakgrunn i stillingens særlige viktighet for selskapet og den lange oppsigelsestiden, at styret finner det naturlig at Fjeld ikke utfører arbeid i oppsigelsesperioden.

OPPTATT AV REISELIV? Sjekk denne portalen!

Fjeld vil derfor ha sin siste arbeidsdag ved lufthavnen den 22. juni 2012, men vil beholde lønn og andre avtalte goder i henhold til ansettelsesavtalen ut oppsigelsestiden.

Vet du noe om denne saken? Send mail til redaksjonen@sb.no eller ring 90109010

LES OGSÅ: Norges best likte flyplass