Følg Kariåsen Ungdomsklubbs seilas med Radich her

Christian Radich ligger til kai i Sandefjord fredag. Klokka 18.00 tar den med seg 45 ungdommer fra Kariåsen ungdomsklubb på tokt.

Christian Radich ligger til kai i Sandefjord fredag. Klokka 18.00 tar den med seg 45 ungdommer fra Kariåsen ungdomsklubb på tokt. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Omtrent klokka 19.00 fredag vinket ungdommene i Kariåsen Ungdomsklubb farvel til Sandefjord. Foran dem ligger magiske dager til sjøs med seilskuta Christian Radich. Følg seilasen her.

DEL

I over halvannet år har ungdommene forberedt og gledet seg til turen. Nå skal de endelig få over en uke med spennende opplevelser på den ærverdige gamle seilskuta.

Superklare for tur

- Ungdomsstyret som har jobbet lengst med forberedelsene er overmodne, forteller en av de fem voksne turlederne, Tonje Holberg, til sb.no.

Etter at de har lagt Sandefjordsfjorden bak seg setter ungdommene kursen mot Kiel. Der skal skuta seile gjennom Kiel-kanalen, og der har Christian Radich aldri seilt, så det blir jomfrutur for alle ombord. Deretter går ferden videre oppover danskekysten og over mot Sørlandet.

- Muligens blir det en stopp i Risør eller deromkring før vi kommer tilbake til Sandefjord 28. juni i ti tiden på formiddagen, forteller Holberg.

Følg reisen på sb.no

Du kan følge hele reisen her på sb.no. Ungdommene vil hver dag, så framt mobildekningen gjør det mulig, legge ut tekst og bilder i sin nettdagbok.

FØLG TUREN HER:

 

Artikkeltags