Følte seg truet av butikkeier

Ronny Snowdon er svært misfornøyd over behandlingen han mener å ha fått fra eier av Kiwi-butikken i Museumsgata. Foto: Janne Grytemark

Ronny Snowdon er svært misfornøyd over behandlingen han mener å ha fått fra eier av Kiwi-butikken i Museumsgata. Foto: Janne Grytemark

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ronny Snowdon hevder han ble truet av butikkeieren på Kiwi i Museumsgata i Sandefjord da han fant pølser utgått på dato - og ville sjekke om det var flere utgåtte varer i butikken.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Ronny Snowdon havnet nylig i klammeri med butikkeier Knut Dehli på Kiwi i Museumsgata i Sandefjord.
– Jeg kom over noen pølser som var gått ut på dato. Siden jeg var klar over Kiwis garanti, tok jeg dem med meg og begynte å lete etter flere varer. Da stoppet butikkeieren meg, og sa at det hadde jeg ikke hadde lov til. Han kjeftet og skrek til meg i butikken og ville kaste meg ut. Jeg følte meg veldig truet, sier Snowdon.
Knut Dehli kjenner seg ikke igjen påstanden.

Jeg vurderer å anmelde dette. Det var grusomt flaut, og jeg kommer aldri til å handle der mer.

Beklager skjellord

– Det er løgn at jeg skrek til han. Han rotet i varene, og det får ikke kundene lov til. Det var da jeg snakket til han. Dette er tatt helt ut av sammenhengen og jeg føler meg forsvarsløs, sier Dehli, som likevel vil beklage at han bruke skjellsord mot Snowdon.
– Vi blir truet med at folk skal kontakte servicekontoret. Så det kan godt hende jeg ble litt sint akkurat da, og det sier jeg unnskyld for, sier han.
Snowdon føler ikke saken har fått noen oppklaring.
– Jeg vurderer å anmelde dette. Det var grusomt flaut, og jeg kommer aldri til å handle der mer, sier han.

LES OGSÅ: Metter 120 fattige med mat utgått på dato

Får støtte fra Kiwi-Bob

Bob Mellemstrand, bedre kjent som «Kiwi-Bob», har også dårlig erfaring med Kiwi i Museumsgata.
Jeg går ikke inn der lenger. Jeg fant en del utgåtte varer der en gang – tror det var øl – men fikk ikke penger. De mente jeg hadde ødelagt varene først, og sa at de hadde det på tape fra video-overvåking, sier Mellemstrand som er kjent for å tjene gode penger på Kiwis garanti.

LES OGSÅ: Kamil fikk 96 halvlitere med øl han ikke ville ha

Vil ordne opp

Reiulf Thorsen, regionsjef for Kiwi Oslofjord Franchise vil ta seg av saken.
– Det er ingen regel om at kundene ikke får lov til å lete etter utgåtte varer. Vi har selv laget denne garantien, og må stå inne for den. Vi skal stå til ansvar for dette. Saken skal løses, sier han.
PS: Etter at Sandefjords Blad tok kontakt med regionsjefen, har Snowdon fått beklagelse av Knut Dehli på telefon.

Artikkeltags