Fra Prix til Coop Extra på Vollen

Daglig leder Sveinung Olsen (t.v.) og eiendomssjef i Coop Vestfold og Telemark, Pål Andrew Edwards, gleder seg til nyåpning.

Daglig leder Sveinung Olsen (t.v.) og eiendomssjef i Coop Vestfold og Telemark, Pål Andrew Edwards, gleder seg til nyåpning. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Ærverdige Coop Prix i Tjølling er i ferd med å skifte drakt.

DEL

I morgen onsdag holder butikken stengt, men torsdag nyåpner Vollen-avdelingen under Coops Extra-konsept.

– Da blir det kjempeåpning med kaffe og kake til alle. Fredag fyrer vi opp grillen, sier daglig leder Sveinung Olsen til Østlands-Posten.

En måneds tid har kundene holdt ut med ombygging der elektrikere og snekkere har svinset mellom varehyllene.

– Onsdag holder vi stengt for å gjøre den siste finishen, og vi er sikre på at kundene vil sette pris på den nye butikken når vi åpner dørene.

Butikken har i forbindelse med ombyggingen også utvidet salgsarealet.

– Gatekjøkkenet har måttet vike plass, og vi har nå 800 kvadratmeter å boltre oss på.

Det betyr at varesortimentet oppgraderes fra 3.500 varetyper til 5.500.

– Vi sikter også mot ferskvaredisk. Jeg har tro på at vi skal få til det med tid og stunder, avslutter daglig leder Olsen.

Kjede i rask vekst

– Vi er veldig fornøyd med å få Coop Extra hit, og jeg vet at også kundene våre vil sette pris på dette. Nå får de en butikk med et bedre og bredere tilbud, og ikke minst med enda lave priser enn det vi kunne tilby i Prix-butikken, sier Anne Berg Behring, adm. direktør i Coop Vestfold og Telemark.

Siden den første Coop Extra-butikken åpnet i 2006, har kjeden vokst med rekordfart. Det er stor pågang og interesse fra de lokale samvirkelagene om å åpne Coop Extra-butikker.

– I løpet av året vil det totale antallet Coop Extra-butikker passere 200, forteller Håvard Jensen, som leder Coop Extra-kjeden.

Avdelingen i Tjølling blir den tredje Coop Extra-butikken i Larvik-distriktet.

Artikkeltags