Fretex vil åpne butikk i Sandefjord

«Klær som hjelper» og «Den som leter skal finne» er slagordene i Fretex-butikkene. Foto: Fretex

«Klær som hjelper» og «Den som leter skal finne» er slagordene i Fretex-butikkene. Foto: Fretex

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Fretex har planer om å etablere klesbutikk i Sandefjord innen ett år.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Som landets største attføringsbedrift ønsker Fretex jobbsøkere som er deltakere i attføring når tiden er inne.


– Vi driver butikker primært for å skape gode arbeidstreningsarenaer. Visjonen vår er å gi folk grunn til å tro på framtiden. Gjennom å jobbe i en Fretex-butikk kan veien ut i det ordinære arbeidslivet bli kortere, sier markedssjef i Fretex, Line Isegran.

Skal på visninger

Hvor butikken havner, er foreløpig usikkert. Isegran skal på en rekke visninger i byen i slutten av september.
– Vi er avhengig av å ligge gatelangs og bynært. Vi ønsker å gi Sandefjord en strålende flott bruktbutikk. Fretex har laget et nytt butikkonsept som vi er svært stolt av, sier Isegran.
Tidligere bar Fretex-butikkene preg av loppemarked. De nyetablerte og nyoppussede likner mer på klassiske klesbutikker der det er enkelt å finne fram.
– Unntaket er at vi ikke har to like plagg. Kundene skal slippe å stå over kasser og lete. Hvorvidt bøker og «krims» som glass og porselen også skal omsettes i Sandefjord, avhenger av størrelsen på butikklokalet vi velger. Men jeg tror ikke det blir en fullsortimentsbutikk med møbler, sier Isegran.

Ønsker frivillige

Markedssjefen er villig til å vente på ledig lokale hvis hun må det.
– Men vi har absolutt lyst til å åpne før 1. september, og helst i løpet av første halvår i 2011. Vi har også god tradisjon på at folk jobber frivillig hos oss. Det håper jeg at vi kan få til også i Sandefjord, sier Isegran.

Artikkeltags