Gå til sidens hovedinnhold

- Heldigvis har jeg full kasko

Artikkelen er over 10 år gammel

Nei, hun skulle ikke vaske bilen, kvinnen som kjørte opp i vannfontena på Hvidts Plass i Sandefjord mandag morgen.

– Jeg er ikke så kjent i denne byen, og skulle svinge ned gaten der (Storgata). Men så fikk jeg plutselig se at det var enveiskjørt og svingte oppover. Da fikk jeg sola i ansiktet, og så ikke at det sto en fontene i veien, forteller den 56 år gamle larvikskvinnen til Sandefjords Blad.

Del på Facebook

Det var mandag morgen, rundt klokken 08.15 kvinnen fikk en solid overraskelse da vannfontena plutselig dukket opp foran og under bilen hennes.

LES OGSÅ: - Vrøvl at dette er typisk kvinner

LES OGSÅ: Øvelseskjørte på E18 - endte i midtrabatten

LES OGSÅ: - Jeg glemte at det var automatgir

Hun fikk ingen skader selv, men både bil og gjerdet rundt den flotte vannfontena pådro seg noen solide ødeleggelser. Bilskiltet ble flerret av i møtet med smijernsstakitten og bunnpannen løsnet. Hvordan selve fontenen ser ut etter sammenstøtet, er for tidlig å si før NAF Viking har tauet vekk bilen.

– Heldigvis har jeg full kasko på bilen, sier den 56 år gamle sjåføren fra Larvik.

Politiet kom raskt til stedet. Det er ikke mistanke om promillekjøring. Førerkortet er midlertidig beslaglagt av politiet.

– NAF er sendt til stedet for å bistå den uheldige bilisten, opplyser operasjonsleder Knut H. Bjune ved Vestfold politidistrikt.

Fontenen som står midt på Hvidts Plass gir ofte bilister et feilaktig inntrykk at det dreier seg om en rundkjøring. Men det er det altså ikke.

LES OGSÅ: Skremt av edderkopp - kjørte i grøfta

LES OGSÅ: Her fikk føreren trøbbel med en sko