Herman (18) sov seg til berømmelse

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mange vet ikke hva de skal gjøre for å få sine 15 minutters berømmelse. For Herman (18) fra Sandefjord holdt det med å sovne fra leksepugginga.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Herman Christiansen Frogner (18) skulle lese til eksamen og satte seg til rette i sola med bok, øreplugger og det hele – og så sovnet han. Dermed ble han solbrent i den sterke sola, med det som må kunne karakteriseres som tidenes merkeligste skille.

Nå har bildet som moren tok av den forbrente gutten, ikke bare gått land og strand rund innenlands, også en av Nordens mest besøkte nyhetstjenester har kastet seg over saken.

- Ja, de ringte her om kvelden fra Aftonbladet og lurte på om de kunne bruke bildet, ler Herman, som mest synes det hele er morsomt – selv om det ennå svir litt i den solbrente huden.

LES SAKEN TIL AFTONBLADET HER!

Hva er 15 minutters berømmelse? Les om det her (engelsk nettside)!

Moren jobber i Gjengangeren

Moren tok egentlig bilde bare for moro skyld, for å ha noe å vise fram til venner og kolleger. Heldigvis (eller uheldigvis) for Hermann Frogner jobber hun i Gjengangeren. Etter at lokalavisa i Horten skrev om saken, tok det ikke lang tid før andre medier hang seg på.

Hvilke medier har skrevet om Herman Frogners skille? Sjekk det her og her!

Jeg har også fått en 12 venneforespørsler på Facebook fra folk jeg ikke kjenner

Hit på sosiale medier

På sosiale medier er saken blitt en hit. Gjengangeren, som skrev om saken først, har fått artikkelen sin anbefalt over 600 ganger på Facebook, Sandefjords Blads versjon (den finner du her!) er anbefalt over 150 ganger og Herman har selv fått mange morsomme kommentarer på sin side.

-Jeg har også fått en 12 venneforespørsler på Facebook fra folk jeg ikke kjenner etter at saken ble kjent. Det skjønner jeg ikke så mye av.

Like varm i sola som Herman? Nå er badetemperaturene på vei opp

Artikkeltags