Hjelper deg å holde deg tørr

Katrine Larsen (fra venstre), Helene Kleiven, Elisabeth Teien og Anette Eriksen sørger for at ingen skal bli våte når de er på shopping i sentrum. Foto: Per Langevei

Katrine Larsen (fra venstre), Helene Kleiven, Elisabeth Teien og Anette Eriksen sørger for at ingen skal bli våte når de er på shopping i sentrum. Foto: Per Langevei

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hvis du er i byen og det begynner å regne, behøver du ikke å bli våt.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Sandefjord Byen Vår AS har nå gått til innkjøp av paraplyer som skal lånes ut til folk som handler i medlemsbutikkene eller besøker andre næringsdrivende.

Service på minuttet

Paraplyene er store og av god kvalitet. De er ment som service overfor kunder når været plutselig slår om, opplyser daglig leder Elisabeth Teien i Sandefjord Byen Vår AS.

Paraplyene står i stativ som er lett tilgjengelig og synlig i forretningene og kontorene. Stativet er merket med logoen til Sandefjord Byen Vår.

– Ordningen skal være slik at kunder og besøkende kan ta med seg en paraply ved behov, og levere den tilbake hos et av våre andre medlemmer som er med i ordningen.

Kunden trenger altså ikke å gå tilbake til forretningen eller kontoret der paraplyen ble lånt, men fortsette videre med sine innkjøp og ærender, sier Teien.

Allerede i gang

De næringsdrivende som er med i ordningen betaler et visst beløp for å være med på dette, og kan hente paraplyer på lager etter behov.

Ordningen er allerede i gang, og Sandefjord Byen Vår AS håper alle medlemmene vil bli med på den.

– Utlånsparaplyer er et ledd i god service og personlig omtanke for våre kunder. Dette er også en god markedsføring av Sandefjord Byen Vår AS, mener Elisabeth Teien.

Hun understreker at det ikke bare er forretninger som er med i ordningen, men også advokater, eiendomsmeglere, frisører og boligbyggelaget.

Hittil har nærmere 30 av medlemmene blitt med på paraplyordningen, og stadig flere kommer til.

Irriterende overraskelse

– Hvem står bak ideen om utlånsparaplyer?

– Vi kjenner til at ordningen er blitt praktisert i andre byer, så det er ikke Sandefjord Byen Vår AS som har funnet opp kruttet denne gangen. Men vi synes det er et flott tilbud når folk blir overrasket av regn. Ingen ting er vel mer irriterende, mener Elisabeth Teien.

Artikkeltags