Jubel på Varden grendehus

Inge Karlsen ved Varden grendehus er glad på egne vegne for å beholde jobben, men det store smilet skyldes at ungdommene får beholde tilbudet sitt.
Foto: Kurt André Høyessen

Inge Karlsen ved Varden grendehus er glad på egne vegne for å beholde jobben, men det store smilet skyldes at ungdommene får beholde tilbudet sitt. Foto: Kurt André Høyessen Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ungdommene på Varden grendehus kan omsider juble etter en lang periode med usikkerhet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Å avvikle driften av Varden grendehus er én av mange muligheter administrasjonen har sett på for å spare penger i åra som kommer.

Del på Facebook

Denne muligheten har ligget som et klamt teppe over både brukere og drivere siden muligheten kom opp i begynnelsen av februar.

Derfor var det en svært lettet leder Inge Karlsen som mottok nyheten om at grendehuset skal fortsette å tilhøre framtida.

LES OGSÅ: Freder unge, svake, eldre, biler og ansatte

– Vi som jobber her har brukt veldig mye tid på å fundere på hva som skal skje. Vi har også hatt sterkt søkelys på å informere foreldre om den usikre situasjonen, sier Karlsen som karakteriserer den gode nyheten fra ordføreren som veldig veldig hyggelig.

Han og de andre ved grendehuset gleder seg nå til endelig å kunne tenke framover, og å atter kunne legge planer for framtida.

– Før denne nyheten kom har vi sett med gru fram mot høsten, sier Karlsen.
Nå er gru byttet med glede.

Artikkeltags