Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne (72) livstruende skadd da hun falt utfor terrassen

Artikkelen er over 9 år gammel

En 72-årig Sandefjord-kvinne fikk intensivbehandling i ambulanse etter at hun falt fire-fem meter ned fra en terrrasse. Hun blir fløyet videre til Oslo universitetssykehus. Politiet ser på hendelsen som en ulykke.

Kvinnen skal ha falt ned fire-fem meter da hun skulle stelle blomster i blomsterkassene på verandaen, og hun landet på steinene nedenfor.

Del på Facebook

Kvinnen ble kjørt i ambulanse fra Sandefjord mot Tønsberg. Luftambulansen landet ved Andebuveien vest for E18 vedTønsberg, for å bringe den skadde videre til Oslo.

Helikopteret lettet fra et jorde like ved veien med pasienten litt over klokken 20.30.

Kvinnen (72) er ifølge opplysninger fra Oslo universitetssykehus Ullevål livstruende skadd. 

Intensivbehandling under E18-transporten

Kvinnen fikk intensivbehandling i ambulansen fra Sandefjord.

Den skadde skal ha hatt smerter i korsryggen, og hun blødde neseblod da ambulansepersonellet ankom skadestedet. Kvinnen ble mer og mer omtåket da helsepersonellet satte i gang med behandlingen ved boligen på Vesterøya noen kilometer sørøst for Sandefjord sentrum.

Anser det som en ulykke

Ifølge operasjonsleder Tom Jakobsen ved Vestfold politidistrikt har politiet hatt en patrulje på stedet ved 21-tiden mandag kveld.

- Vi har innhentet de opplysninger vi trenger i saken og ser ikke på dette som noen politisak, sier Jakobsen til Sandefjords Blad.

Ifølge politiet var det ingen vitner til ulykken.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.