Det er heller ingen ofre eller tapere i dette spillet. Alle vinner, og premien er bedre styrke, et lysere sinn og økt lungevolum.

SE BILDENE FRA BOOTCAMPEN HER!

Del på Facebook

Militære metoder

Det handler om bootcamp, en treningsform basert på militære metoder, men der stopper også likheten til alt som har med krig og elendighet å gjøre.

Rent bortsett fra at de som trener må finne seg i at en slags treningssersjant eneveldig forteller deg hva du skal gjøre, og hvordan du skal gjøre det.

Startet i USA

Sersjanten på Granholmen er personlig trener og crossfitutøver, Louise Schjerpen.

Tre ganger i uka samler hun et knippe treningssugne jenter til effektiv og til dels knallhard trening i fjæresteinene.

– Jeg bodde en periode i USA, der jeg fikk øynene opp for treningsformen. Den er effektiv, morsom og svært variert, så da var veien kort til å starte opp her hjemme, forteller hun.

Hittil er det kun jenter som deltar på treningene, men begge kjønn kan selvsagt bryne seg på Schjerpens metoder – hvis de tør da ...

Blir kjørt hardt

Selv om Schjerpen benytter seg av militære metoder, er disse forbeholdt treningen og ikke kommunikasjonsmåten. Ingen hylende sersjant opp i ansiktet, med et dertil hørende «Yes, sirrrr!» som svar her.

– Vi blir kjørt hardt for å holde motivasjonen oppe, men dette er ikke noe å være redd for.

Det sier Ida Merethe Transeth som er helt forbløffet hvor rakst treningen gir resultater.

En trening som ikke er noe hokus pokus, men som altså gir resultater.

SE BILDENE FRA BOOTCAMPEN HER!

Scjherpen forklarer:
– Jeg blander tradisjonelle kroppsvektøvelser med intervalltrening og styrketrening. Bootcamp-treningen er utformet på en måte som vil skyve deltakerne hardere enn de ville klare å presse seg selv, uansett treningserfaring, og fysisk form.

Ønsker du å være med på bootcamp? Klikk her.