Modellkarriere kan sikre hestedrømmen

Tilde Karlsen håper å bli den neste supermodellen til Brun og blid. Foto: Privat

Tilde Karlsen håper å bli den neste supermodellen til Brun og blid. Foto: Privat

Artikkelen er over 5 år gammel

Tilde Karlsen (22) fra Sandefjord drømmer om egen hest og hus på landet. Blir hun den neste supermodellen til Brun og blid er drømmen innen rekkevidde.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Sammen med ni andre finalister stiller hun på catwalken i Kristiansand lørdag 30. juni.

22-åringen sikret seg plass i semifinalen i begynnelsen av måneden etter å ha blitt plukket ut i gruppen Lucky Loosers, som bestod av deltakere i Brun og blid Modell 2012 som ikke vant noen av månedskonkurransene som startet i september i fjor.

Vil til USA

For fem år siden prøvde Tilde Karlsen lykken i Frøken Norge, men den da 17-årige Sandefjord-jenta kom ikke videre fra semifinalen. Nå er hun klar til å ta ny sats.

På tross av sin unge alder har Karlsen bodd både i Sverige og Spania. Hun trives godt i Norge og arbeider for tiden i en klesbutikk på Oslo City, men i forlengelsen av hestedrømmen lar hun gjerne fantasiene løpe løpsk. Hun har sin egen variant av den amerikanske drømmen.

- Tenk å bo på en ranch i Montana i USA, det hadde vært stort, sier hun.

LES OGSÅ: Oddsfavoritt i Frøken Norge

Penger er drivkraft

Vinner hun modellkonkurransen er premien inntil en halv million kroner. 22-åringen legger ikke skjul på at pengene også er en drivkraft.

- Med penger kan man realisere drømmer. Men det å bli frontfigur for landets største solkjede og pryde plakater og posters over hele landet er en stor personlig anerkjennelse. Det ligger mye ære i dette modelloppdraget, og enhver selvtillit vil få et realt oppsving med en seier i Brun og blid Modell, sier Karlsen.

Positive verdier

Som modellforbilder er det kvinnene som fronter Victoria´s Secret.

- Dette er flotte modeller som også formidler positive verdier, sier hun.

Sandefjord-jenta ser frem til finalen og håper på seier, men innrømmer at nivået på de øvrige kandidatene er høyt.

- Finalen er den ene muligheten jeg får, og da må jeg bare satse alt jeg kan og tro at jeg har det som skal til for å vinne, konkluderer hun.

LES OGSÅ: Satser på særpreg

Artikkeltags