Gå til sidens hovedinnhold

Ordfører’n: Dette gjør meg stolt

Artikkelen er over 10 år gammel

De fleste er vel glade i hjemstedet sitt. Men er du så patriot som Geir Melbye (40)? Han har like gjerne tatovert det lokale byvåpenet godt synlig på overarmen – og det får ordførerens hjerte til å banke.

«I lost my heart to Sandefjord» vil for evig og alltid være på armen til Geir Melbye (40). Tirsdag satt han fire timer i stolen på Contrast Tattoo og Piercing for å få ferdig sitt nye kunstverk.
– Jeg er en livsglad patriot. Jeg elsker fjorden vår, og er ofte på vannet om sommeren. Det er her jeg føler meg hjemme, henter energi og har hele nettverket mitt, sier sandefjordingen.

Del på Facebook

Høy smerteterskel

– Gjør det vondt, spør vi mens nåla presser seg gjennom huden og sjøblått blekk viskes rundt.
– Nei. Jeg har nok litt høy smerteterskel. Det er som å bli klødd hardt på ryggen, sier Geir med et smil.
Han er lokalpatriot mer enn noen annen, og ideen om tatoveringen har han hatt i et par år. Nå var tiden inne for å dekorere. 10 timer, fordelt på to dager, gikk med i stolen. Han har et brennende ønske om at tatoveringen skal kvalifisere til to gratisbilletter til Fjordfesten.
– Det hadde vært kult om ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) hadde tatovert det samme, han er jo rimelig patriot han og, utfordrer Geir.
Etter en rask telefon til ordføreren får vi – et ikke uventet svar:
Det gjør meg stolt å høre at folk er så opptatt av byen. Det er hyggelig. Men jeg har ikke noe spesielt ønske om å få tatovering på meg, selv om intensjonen er god, ler Bjørn Ole Gleditsch.

LES OGSÅ: Tatoverer døde grisunger, steker og spiser etterpå

SF og Hval Sjokolade

Elvira Flatebø ved tatoveringsstudioet i Kvartal 19 har aldri før sett en slik type tatovering.
Men vi har hatt folk innom som har tatovert Sandefjord Fotball og logoen til Hval Sjokolade, sier Elvira, også hun med et stort smil om munnen.

LES OGSÅ: X-factor-kjendis tatoverte hele ryggen i Sandefjord

LES OGSÅ: Barna pryder leggen

Kommentarer til denne saken