Ryanair truer med ekstra avgift

Dersom den Spanske regjeringen bestemmer seg for at flyselskapene må betale en ekstra avgift for å lette fra Spanias to største flyplasser, har Ryanair bestemt at passasjerene får regningen.

Dersom den Spanske regjeringen bestemmer seg for at flyselskapene må betale en ekstra avgift for å lette fra Spanias to største flyplasser, har Ryanair bestemt at passasjerene får regningen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Til tross for at flybilletten er betalt, mener Ryanair-ledelsen at kundene må betale en ekstra avgift dersom de skal fly fra Spania.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Millioner av passasjerer som har booket flybillett hos Ryanair, trues nå med et ekstra gebyr. Dersom de ikke betaler får de ikke gå om bord i flyet.

Ifølge Michael O’Leary i Ryanair vurdere den Spanske regjeringen å doble avgiftene på landets to største flyplasser, skriver Daily Mail.

SJEKK hvilke Spania-fly Ryanair har fra Torp

– Vi har allerede tatt imot millioner av bestillinger fra passasjerer som planlegger å reise til disse flyplassene i sommer. Dersom avgiftene fordobles sender vi regningen til passasjerene, eller belaster deres bankkort, sier O’Leary til The Independent ifølge Daily Mail. Det skriver Moss Avis.

LES OGSÅ: 11 Ryanair-ruter fra Torp i sommer

Avgiften skal ikke gjelde for flypassasjerer som reiser inn i Spania, bare for dem som reiser ut.

LES OGSÅ: Ryanair krever mer penger – fordi det er høysesong

LES OGSÅ: 850 kr for to kofferter

Artikkeltags