Flytter åpningen av vannparken

ÅPNER: Dette er vannparken OCC har kjøpt. Søndag åpner den, en dag senere enn planlagt.

ÅPNER: Dette er vannparken OCC har kjøpt. Søndag åpner den, en dag senere enn planlagt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vannparken på Brunstad skulle egentlig ha åpnet lørdag, men nå er åpningen flyttet til søndag i stedet.

DEL

– Det er fordi det er meldt vindkast på åtte meter i sekundet. Det er på grensa til hva leverandøren vår anbefaler ved bruk av parken, sier administrerende direktør Tore Jørgensen i Oslofjord Convention Center (OCC).

Under testperioden har de opplevd vind på ni og ti meter i sekundet. Da har de også stengt parken. 

I tillegg er det meldt opptil 2,2 mm med regn lørdag. Søndag skal det derimot bli sol og 21 grader, i følge yr.no. Noe som byr på langt bedre opplevelser i vannet.

LES OGSÅ: Her blir det flytende badepark

– Enorm respons

Dette er Vestfolds første utendørs badepark. Parken består av ulike sklier, madrasser, trampoline og leker som flyter på vannet.

Parken ligger ved stranda til konferansesenteret på Brustad, kun 15 minutter fra Sandefjord og Tønsberg. Den er for alle over 6 år som 110 cm eller høyere.

Vannparken har falt i smak blant de heldige som har fått lov til å teste parken før den offisielle åpningen, kan Jørgensen fortelle. 

– Vi har hatt en intern testperiode på et par uker og responsen har vært enorm. Barna vil ut i vannet igjen med en gang, sier han.

LES OGSÅ: Rådmannen vender tommelen ned for hotelldrift her

Smakebit før neste sesong

Noen vil kanskje stusse på at vannparken åpner helt på tampen av sommeren. Forklaringen er enkel:

– Vi fikk godkjennelse såpass seint at vi ikke fikk åpnet før nå. I år ønsker vi å gi en smakebit på hva de kan forvente til neste sesong, forklarer Jørgensen.

Dette er en del av Oslofjord Convention Center strategi om å bli Nord-Europas største konferansesenter og resort. I tillegg til vannparken er planen å bygge blant annet klatrevegg, skatepark, utendørs lekeområde, badeland og lekepark.

LES OGSÅ: Hotelldrift vil gi minst 100 nye arbeidsplasser

Artikkeltags