Kevin Larsen (31) vant NM og nesten en halv million kroner på poker

VANT: Kevin Larsen viste at han har talent for mer enn fotball, nå kan han smykkes seg med NM-tittel i poker og i underkant av 500.000 kroner i prispenger på konto.

VANT: Kevin Larsen viste at han har talent for mer enn fotball, nå kan han smykkes seg med NM-tittel i poker og i underkant av 500.000 kroner i prispenger på konto. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den tidligere fotballspilleren, som blant annet har 71 kamper for SF, viser seg også være en habil pokerspiller.

DEL

I disse dager spilles norgesmesterskapet i poker i Dublin i Irland. I løpet av uken skal det deles ut flere NM-titler i ulike pokerøvelser.

Natt til onsdag var Kevin Larsen én av totalt 290 spillere som betalte 400 euro for være med i Pot Limit Omaha-turneringen.

Larsen endte opp i heads up-duell mot Sondre Lunde. Det ble to raske all in-situasjoner der Larsen vant begge, og dermed kunne han feire sin første norgesmestertittel som pokerspiller.

I tillegg til den gjeve NM-tittelen fikk han med seg en vandrepokal, et par hvite norgesmestertøfler og rundt 500.000 norske kroner.

SF-poker: Kevin Larsen (f.v) spiller kort før Sandefjord fotballs trening 28. august 2015 med Kristoffer Normann Hansen, Erik Mjelde, Martin Torp og Christer Reppesgård Hansen.

SF-poker: Kevin Larsen (f.v) spiller kort før Sandefjord fotballs trening 28. august 2015 med Kristoffer Normann Hansen, Erik Mjelde, Martin Torp og Christer Reppesgård Hansen. Foto:

– Det ble litt feiring i baren i går. Jeg måtte kjøre noen runder på heiagjengen min. Vi er en gjeng som er på guttetur, sier Kevin Larsen.

Selve hovedturneringen starter for alvor torsdag. Det antas at rundt 2.000 nordmenn er til stede i Dublin for å spille poker-NM.

– Jeg var med på NM i fjor også, da gikk det dårlig. Nå gjenstår det å spille hovedturnering. Der er det påmeldt over 1.000 deltagere, men jeg har ingen store ambisjoner uten å være med for gøy, forteller den ferske norgesmesteren.

Han røper også at fruen og barna kan vente seg noen gaver ved hjemkomsten. Skulle det bli noe igjen av premien etter det, så har han ingen store planer for hva han skal bruke resten på.

Larsen la opp som fotballspiller i 2017, etter å ha fått med seg over 140 kamper i Eliteserien for Sandefjord, Tromsø og Hønefoss.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken