Nå kommer denne stjernekokken til Sandefjord

LAGER MIDDAG: Gunnar Hvarnes kommer til Kokeriet for å lage en middag litt utenom det vanlige.

LAGER MIDDAG: Gunnar Hvarnes kommer til Kokeriet for å lage en middag litt utenom det vanlige. Foto:

Til helgen kan du på Kokeriet spise mat laget av en av Norges beste kokker.

DEL

Fredag kommer en av Norges beste kokker på besøk til Kokeriet. Gunnar Hvarnes fra Larvik skal da lage en seks retters middag sammen med restaurantens egne kokker.

– Det blir en magisk reise i lokale råvarer med fokus på fisk og skalldyr, sier daglig leder Peter Nordberg ved Kokeriet.

LES OGSÅ: Har du sett denne båten, kan du få dusør (+)

Én av de beste i verden

Det er ikke hvilken som helst kokk som tar turen til sandefjordsrestauranten. Gunnar Hvarnes ble for alvor kjent da han ble kåret til årets kokk i 2009, noe som førte til at han ble Norges representant i de prestisjefulle kokkekonkurransene Bocuse d'Or Europa i 2010 og i Bocuse d'Or i 2011. Det endte med bronse.

(Saken fortsetter under bildet)

KOMMER HIT: De som vil ha mat laget av Gunnar Hvarnes må ta turen til bryggerestauranten Kokeriet.

KOMMER HIT: De som vil ha mat laget av Gunnar Hvarnes må ta turen til bryggerestauranten Kokeriet. Foto:

Hvarnes har også vært kaptein for kokkelandslaget fra 2004 til 2008. I løpet av de årene rakk laget å bli både verdensmestere og olympiske mestere. Larvikskokken tok også NM-gull i 2006 og 2007, og sølv i 2004.

Da sier det seg kanskje selv at det ikke blir en helt vanlig restaurantopplevelse. Du skal nemlig sitte igjen med mer en enn god middag, ifølge Nordberg:

– Dette er kvelden for dem som ønsker å få litt kunnskap, spise god mat, og ha en hyggelig kveld, sier Nordberg.

LES OGSÅ: Har du bestilt bord ved restauranten uten å dukke opp? Gebyr: 200 kroner per person (+)

Artikkeltags