Her brøt det ut slåsskamp blant russen - igjen

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet fikk litt av hvert å henge fingrene i da russen dukket opp på Fokserød natt til lørdag.

DEL

Klokka 02.10 natt til lørdag fikk politiet melding om bråk på Fokserød. Den første meldingen gikk ut på at noen skal ha gått rundt på området ved Torp Hotell og urinert på parkerte biler.

Kort tid senere kom det melding om at det var brutt ut slåsskamp på samme sted.

Da de ankom stedet fant de én person som var blitt slått til. Han ble sett til av ambulansepersonell, og senere kjørt til sykehuset for sjekk.

Fremdeles på sykehus

Klokka 08.10 lørdag morgen opplyser politiet overfor avisa at mannen fremdeles ligger til observasjon på sykehuset. Han skal ikke være alvorlig skadet.

- 19-åringen ble lagt inn for natten. Han som ble pågrepet for ha slått er fra Drammen, forteller operasjonsleder Ole Kamben.

Politiet dukket opp mannsterke på stedet, med flere patruljer, inkludert hundepatrulje.

Det var busser fra blant annet Sandefjord, Larvik, Nøtterøy, Horten, Holmestrand og Drammen på stedet.

Kamben forteller at det var mye bråk på stedet, og i tillegg mistanke om at flere hadde fått i seg det narkotiske stoffet GHB.

- Det var mye beruset folk, sier Kamben.

Tisset på utrykningskjøretøy

Mens nødetatene jobbet på stedet bestemte en kvinne seg for å urinere på ambulansen. Det resulterte i anmeldelse, og vil ifølge Kamben også føre med seg en kraftig bot.

- Vi snakker om en bot på mellom 4.000 og 6.000 kroner, kanskje mer.

Kamben forteller at politiet har vært forberedt på bråk i forkant av russetiden, men at han tror det er flere grunner til at det foreløpig har vært mange oppdrag som involverer russen.

- Påsken er sen i år, det er flott vær og russen har fri fra skolen. Da blir det mye fokus på festing. Som foreldre er det viktig å sette foten ned hvis det blir litt for vilt, avslutter operasjonslederen.

I underkant av en time etter at politiet ankom, hadde russen forlatt stedet.

Artikkeltags