OCC inviterer næringsforeningen på frokost

INVITERER: For første gang skal OCC være vertskap for næringsforeningens månedlige frokost.

INVITERER: For første gang skal OCC være vertskap for næringsforeningens månedlige frokost. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

For første gang skal Sandefjord Næringsforening ha sitt månedlige frokostmøte på Oslofjord Convention Center (OCC).

DEL

«Kontrasten fra vår forrige morgensamling kunne ikke ha vært større; i mars besøkte vi superhyggelige Furu Egg på Furustad – i april går altså turen til enorme Oslofjord Convention Center», skriver Sandefjord Næringsforening på sine hjemmesider.

Det er første gang de har det månedlige møtet hos OCC.

– Vi arrangerer frokostmøte der fordi de er medlem hos oss og ønsket å være vertskap, sier daglig leder Marit Sagen Gokstad i Sandefjord Næringsforening.

Hun forteller at de prøver å arrangere treffene sine hos de ulike medlemsbedriftene, selv om det ikke alltid går. Med 500 medlemsbedrifter er de avhengig av god plass.

Blir omvisning

Plass blir det mer enn nok av når de besøker OCC. Anlegget blir Europas største av sitt slag når det står ferdig.

Det blir omvisning for dem som har lyst, og de av næringsforenings medlemmer som har vært nysgjerrig på hvordan konferansesenteret ser ut, for da sjansen til å ta en nærmere titt.

I tillegg skal blant annet markedssjef Jan Fredrik «Jaffa» Bjørntvedt i Sandefjord fotball fortelle hvordan «Guttane» jobber for å rykke rett opp til Eliteserien igjen. Stine Lund, som har ansvar for reiseliv på Vestfold og Telemark-kontoret til Innovasjon Norge skal snakke om hvordan de jobber med

Frokostmøtet går av stabelen 2. april kl. 07.30.

Artikkeltags