NatureVibes kaller de seg. På Facebook beskriver de seg som «en musikkfestival og konferanse i Melsomvik hvor forskere, næringsliv, politiker, kunstnere og folk flest møtes for å diskutere framtida».

– Dette skal være litt som FarmAid, forteller initiativtaker Lars Erik Bakke til Sandefjords Blad.

FarmAid er en amerikansk serie med veldedighetskonserter, der inntektene går til amerikanske bønder som trenger hjelp.

Og på samme måte er sankthansarrangementet i Melsomvik ment å støtte vellag og andre lag og foreninger i området.

Både for voksne og barn

Festivalen finner sted på odden der stupetårnet er. Portene åpner klokka 15 den 23. juni. For barna blir det underholdning fra Trond med Hammer'n – kjent fra NRK Super – og redningsskøyta Elias. De holder på til rundt 19.30.

Deretter blir det konsert med tre ulike trioer fra scenen ved vannet. Paal Flaata, kjent fra Midnight Choir, Pål Angelskår, kjent fra Minor Majority, og Einar Flaa stiller alle med hver sin trio.

Les også: Denne papirrullen er verdt én million kroner!

Sankthansbål og grilling

Utover kvelden blir det selvfølgelig også stort bål. Det blir fra en lekter ute i bukta.

– Alle kan også ta med seg grillmat. Det blir griller på stranda som alle kan bruke. Drikke kjøper de inne hos oss, forteller Bakke.

I skrivende stund skal det være solgt rundt 200 billetter til arrangementet. De første som kjøper billetter får festivalpass til 199 kroner. Deretter vil prisen være 299 kroner.

– Men det er gratis for barn under 15 år, forteller festivalsjefen.

Han håper mange har lyst til å være med på denne dagen. Da han for to år siden var med på å lage det nye friområdet nede på Melsomvikstranda hadde de håpet på 500 deltakere. Godt vær gjorde at hele 2.500 tok turen den gangen.

Les også: Fikk pålegg om å stanse hogst av eiketrær