Derfor teipet Heidi Løke igjen munnen til Frank

BLE TEIPET: – Så lenge Frank ikke prater, så kan han faktisk komme langt i «Skal vi danse», sa Heidi Løke lattermidt, her sammen med Frank og Lise Løke, og programleder Anders Hoff etter danseopptredenen.

BLE TEIPET: – Så lenge Frank ikke prater, så kan han faktisk komme langt i «Skal vi danse», sa Heidi Løke lattermidt, her sammen med Frank og Lise Løke, og programleder Anders Hoff etter danseopptredenen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Frank Løke fikk med seg søstrene Heidi og Lise i en spenstig jungelkoreografi under «Skal vi danse» lørdag.

DEL

Løke sier det viktigste med dansen er å underholde. Og nettopp derfor fikk han med seg noen av verdens beste håndballspillere på scenen, forklarte han til TV 2.

Etter opptredenen fikk han en teip plassert over munnen av Heidi Løke, og hun var tydelig på hvorfor:

– Så lenge Frank ikke prater, så kan han faktisk komme langt i «Skal vi danse», sa hun lattermidt under sendingen.

Søstrene ble også spurt om hvordan det er å ha Frank Løke som bror.

– Det er helt forferdelig. Neida. Han er egentlig en omtenksom og myk mann, men han lever etter mottoet at det er bedre med tilgivelse enn tillatelse. Så det startet med at vi skulle være en del av publikum. Så var det noen kokosnøtter, og nå var vi plutselig en del av koreografien, sier Lise Løke.

SANDEFJORDINGER PÅ REKKE OG RAD: Også Løke-søstrene Heidi og Lise dukket opp under Frank Løkes «Skal vi danse»-opptreden lørdag kveld. Her med Franks dansepartner Tone Jacobsen. Foto: TV 2

SANDEFJORDINGER PÅ REKKE OG RAD: Også Løke-søstrene Heidi og Lise dukket opp under Frank Løkes «Skal vi danse»-opptreden lørdag kveld. Her med Franks dansepartner Tone Jacobsen. Foto: TV 2

LES OGSÅ: Frank Løke (38) skal jakte kjærligheten på TV2

Videre neste lørdag

Sammen med dansepartneren Tone Jacobsen leverte Frank Løke en spenstig quickstep, utkledd som Tarzan og Jane, på parketten.

– Det var kjempegøy. Tarzan er jo kongen av jungelen, det passer meg perfekt, sa Frank rett etter dansen.

Partnerne lå nederst på dommernes poengliste med 17 poeng, før publikumstemmene hadde blitt talt opp lørdag kveld. Thea Næss og dansepartneren Ivo Havranek lå øverst på poenglisten med 37 poeng.

Da publikumsstemmene hadde blitt talt og summert opp, ble Marianne Krogness og dansepartneren Bjørn W. Holthe det første paret til å ryke ut av konkurransen.

LES OGSÅ: Løke med ribbensbrudd før «Skal vi danse» (+)

QUICKSTEP: Frank Løke med dansepartneren Tone Jacobsen.

QUICKSTEP: Frank Løke med dansepartneren Tone Jacobsen. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags