Her kan du gå på ekte villsnø

SKISPOR: Det er gått opp skispor fra parkeringsplassen ved Heisetra og de to kilometrene opp til Langevann. Bildet ble tatt 8. desember.

SKISPOR: Det er gått opp skispor fra parkeringsplassen ved Heisetra og de to kilometrene opp til Langevann. Bildet ble tatt 8. desember. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mens det ligger et tynt lag med isete snø i byen, er det reine julekortstemninga litt inn i landet.

DEL

Skimulighetene er bedre enn du skulle tro når stabber seg rundt på glatte fortau i byen. Allerede sist helg var noen ute og testet skiforholdene i Vestfoldmarka.

Bildene i denne saken beviser at vinteren har kommet til marka. Og dette ligger bare en halvtimes kjøretur fra Sandefjord sentrum.

– Her oppe er alle velkomne i løypene. Du trenger ikke trikotdress for å gå her. Området passer veldig bra for familier, også de med hund, sier daglig leder i Sandefjord turistforening, Kirsten Elise Hegge.

Det er ikke kjørt opp spor ute i terrenget ennå, men det er daglig folk som går opp spor fra parkeringsplassen ved Heisetra. Da kan du få deg en fin tur opp til Langevann, dit det er rundt to kilometer å gå på skogsbilvei.

Til helgen er kan det muligens komme mer snø i området, så da øker sjansene for at turistforeningens scooter kjører spor.

Hegge forteller at de vil kjøre opp spor med scooter så snart det lar seg gjøre.

(Saken fortsetter under bildet.)

SNØ: Vinteren har kommet til Vestfoldmarka.

SNØ: Vinteren har kommet til Vestfoldmarka. Foto:

Husk at isen på vannene ikke er trygg, og at Heisetra ikke er åpen før i januar.

Les også: Onsdag kan du finne fram skiene

Artikkeltags