Tilbyr fart og moro i høstferien

ARRANGERER HØSTMORO: Hanna Ellingsen (t.v.) og Tove Beate Hansen i STIF inviterer til henholdsvis håndballskole og turnskole i høstferien.

ARRANGERER HØSTMORO: Hanna Ellingsen (t.v.) og Tove Beate Hansen i STIF inviterer til henholdsvis håndballskole og turnskole i høstferien. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

STIF slår på stortromma i høstferieuka. Det blir sport, vennskap og moro både med håndball i Bugårdshallen og turn i idrettshallene ved SVGS.

DEL

– Det blir både trening og lek, forteller Hanna Ellingsen i STIFs håndballgruppe.

Fra mandag til onsdag i skolens høstferie blir det full fart med Håndballskole i Bugårdshallen. Og i idrettshallene på SVGS skal samme klubb ha turnskole.

Håndballskolen er et samarbeid mellom Norges håndballforbund og Gjensidigestiftelsen.

Les også: Talentfulle STIF-ere blir kjent på tvers

Fortsatt ledige plasser

Alle som går i første til sjette klasse kan være med, og du trenger ikke ha spilt håndball før for å være med. Her er det viktigste å ha det gøy.

– Dette er en god anledning til å få seg nye venner. Og så her vi så heldige at det er i denne nye, flotte hallen, sier Ellingsen der hun står i Bugårdshallen.

Trenerne vil være voksne, i tillegg til spillere fra STIFs J16-lag.

Håndballmoroa begynner klokka 08 om morgenen og holder på til klokka 16 på ettermiddagen. Mat i løpet av dagen er inkludert i prisen på 500 kroner.

Ellingsen forteller at de har plass til å ha med minst 60 deltakere, og det er fortsatt ledige plasser.

Påmelding skjer enklest på STIF Håndballs Facebook-gruppe, eller direkte til tor@ertsas.no.

VERDIER: Begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play er gode idrettsholdninger man styrer etter på høstaktivitetene.

VERDIER: Begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play er gode idrettsholdninger man styrer etter på høstaktivitetene. Foto:

Les også: STIF og HG Gokstad samarbeider om et hårete mål

Turnskolen fylles opp

Mens håndballen inntar Bugårdshallen, vil det bli turnskole i turnhallen ved SVGS. «Skolen» starter klokka 08 og varer til 16. Selve turningen starter 08.30 og slutter 15.30.

Tove Beate Hansen i STIFs turngruppe forteller at deltakerne - fra sju til 16 år gamle - kan få prøve seg på mye forskjellig innen turn: Svingstang, pegasus, skranke, ringer, tumbling, trampett, kasse, rytme og dans.

Dette er første gang klubben arrangerer en slik høstskole for turn. De opplever at turn er populært blant byens barn og ungdom. Høstskolen har 85 plasser, og over 60 av dem er allerede fylt opp.  På stif.no/turn kan du melde deg på.

– Rosinen i pølsa blir kanskje stasjonene vi skal ha i «grophallen», forteller Hansen.

I denne hallen kan man nemlig trene på hopp og luftige svev, og lande i en myk grop. Hallen er vanligvis forbehold konkurranseturnere, så her får deltakerne prøve noe spennende.

Turnskolen koster 800/1.000 kroner for medlemmer/ikke medlemmer. Dette inkluderer også måltider og en gymbag full av utstyr.

Les også: Styrke i hver fingerspiss

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags