Derfor trekker Mina seg fra The Voice: – Jeg sto overfor et valg

TREKKER SEG: Videoen av Mina Lund (22) sin audition på The Voice har blitt sett av over en halv million ganger, men nå har hun bestemt seg for å trekke seg fra konkurransen.

TREKKER SEG: Videoen av Mina Lund (22) sin audition på The Voice har blitt sett av over en halv million ganger, men nå har hun bestemt seg for å trekke seg fra konkurransen. Foto:

Mina Lund (22) fra Stokke har blitt en publikumsfavoritt i sangprogrammet «The Voice» på TV 2. Nå har hun bestemt seg for å trekke seg.

DEL

Egentlig skulle hun ha sunget i livekonkurransen etter påske, men slik blir det altså ikke.

Mina ønsker nemlig å prioritere utdanningen.

For øyeblikket tar hun en bachelorutdanning for å bli lærer, og har tidligere sagt til Sandefjords Blad at hun ønsker å gå videre på en master i spesialpedagogikk.

– Jeg sto overfor et valg, enten fullføre utdanning eller å gjennomføre The Voice. Da var det for meg ganske enkelt. Utdanning betyr utrolig mye for meg nå. Derfor velger jeg å prioritere det. Det betyr ikke at jeg slutter med sang, men reisen min i The Voice er over, sier hun til TV 2.

– Ikke noe jeg ønsket

Mina sine tre opptredener i The Voice har i skrivende stund henholdsvis over 700.000, 200.000 og 100.000 avspillinger.

Og kommentarene under videone er fulle av lovord fra mennesker som kommer fra alle verdens hjørner.

– Responsen har vært over all forventning, noe som selvfølgelig er gøy, men også skummelt. Det oppleves veldig overveldende for meg. Jeg innså etterhvert at det ikke var noe jeg ønsket, sier Lund.

TV 2s programredaktør, Jarle Nakken, forteller til TV 2 at han synes det er leit at Mina velger å trekke seg.

– Mina har gjort seg bemerket i The Voice med sin helt særegne stemme, hun har skapt stort engasjement. Vi synes det er synd at hun ikke blir med videre, men vi har selvsagt full forståelse for at hun velger å prioritere studiene.

Mentoren til Mina, Lene Marlin, kunne også dele noen flotte ord om jenta fra Stokke.

– Mina har gjort inntrykk på oss alle. Hun har vært veldig fin å samarbeide med, og jeg ønsker henne alt det beste, sier Lene Marlin til TV 2.

Vi har foreløpig ikke lyktes med å få tak i Mina Lund.

Artikkeltags