Blå turné før søknadsfrist

PÅ BESØK: Studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge besøker videregående skoler før søknadsfristen til høyere utdanning.

PÅ BESØK: Studenter ved Høgskolen i Sørøst-Norge besøker videregående skoler før søknadsfristen til høyere utdanning.

Artikkelen er over 2 år gammel

Ønsker du høyere utdanning? Da har du bare denne uka på deg.

DEL

Søndag 15. april går fristen ut for å søke høyere utdanning. Med 1.309 studier ved 27 høgskoler og universiteter i Norge er kampen om studentene hard. Derfor gjør Høgskolen i Sørøst-Norge denne uka et stunt.

Med sin blå campingvogn reiser de ut på Vestfoldturné for å informere elever ved videregående skoler om sitt studietilbud. Turneen er også for å minne om søknadsfristen, som er felles for alle studiestedene.

LES OGSÅ: Får studentombud: - Dette skal feires

Mandag kommer campingvogna og studentene til Horten og Re videregående skoler. Tirsdag går turen til Nøtterøy videregående skole, samt Kompetansebyggeren i Tønsberg.

Det siste er et utdanningstilbud til voksne, som gir opplæring for studiekompetanse, fagbrev og autorisasjon. Skolen ble etablert i 2016 og har også undervisningslokaler i Krokemoveien i Sandefjord.

Onsdag er det Sandefjord videregående skole og Skagerak International School som får besøk. Torsdag avsluttes tuneen ved Greveskogen videregående og Færder videregående skole.

For å få plass på høyere utdanning må man i tillegg til å søke også dekke opptakskravene, samt laste opp riktig dokumentasjon. Fristen for det siste er 20. april. 1. juli er fristen for å laste opp dokumentasjon på utdanning og praksis man fullfører i vår.

For mer informasjon, se: usn.no og samordnaopptak.no.

Artikkeltags