Utforkjøring i Tjølling – bilen dro med seg to lyktestolper

UTFORKJØRING: Politiet opplyser at bilen gjorde skade på to lyktestolper. Ingen personer skal ha kommet fysisk til skade.

UTFORKJØRING: Politiet opplyser at bilen gjorde skade på to lyktestolper. Ingen personer skal ha kommet fysisk til skade. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nødetatene rykket ut til stedet.

DEL

(Østlands-Posten) Klokken 07.57 søndag meldte politiet at nødetatene var på vei til Tjølling der en bil skulle ha kjørt utfor veien. Det ble meldt om at hendelsen var på Tjøllingveien i nærheten av Tjølling kirke.

Politiet meldte at det var snakk om en bil, ingen personskader, men airbagen er utløst.

Frilansfotograf Geir Eriksen er på stedet og sier det kan se ut som om bilen har kommet nordfra på vei sørover i retning Larvik.

– Det ser ut til at bilen har kommet utfor veien og kjørt langs kanten før den har dratt med seg en lyktestolpe og havnet utpå jordet, sier Eriksen.

Utforkjøringen søndag skjedde ikke langt unna der det var en kollisjon lørdag, der en bil kolliderte med lyktestolpe.

Politiet opplyser en halvtime etter første melding at bilen har kjørt ut og stanset etter rundt 50 meter. I løpet av denne strekningen har bilen skadet to lyktestolper.

Det er mistanke om at sjåføren, en mann i 30-årene fra Sandefjord, har kjørt i ruset tilstand. Politiet vil derfor sørge for å ta nødvendige prøver av sjåføren.

Tips Oss
SMS: SBLAD til 2005 Telefon: 90 10 90 10 redaksjonen@sb.no

Artikkeltags