Gå til sidens hovedinnhold

Se hva Lille Kattepus har stjålet med seg hjem!

Artikkelen er over 3 år gammel

Karianne Lysen har huset fullt av hagehansker, luer, kluter og håndklær. Men tingene er ikke hennes; det er katten hennes som har stjålet dem med seg hjem fra nabolaget!

(Tønsbergs Blad)

– Jeg har snakket med de nærmeste naboene, men ingen av dem savner noe. Så Lille Kattepus må ha vært et stykke av gårde på tok, forteller eier Karianne Lysen.

Nå oppfordrer hun folk som bor i nærområdet ved Tolvsrødsenteret i Tønsberg om å kontakte henne, særlig dersom de savner hagehansker.

Det er nemlig dem katten hennes har lagt ekstra elsk på, og dratt med seg hjem i store mengder.

Så å si hver dag

– Jeg aner ikke hvorfor Lille Kattepus gjør dette, men det startet i alle fall i vinter. Da oppdaget jeg en vott på trappa, og trodde noen kanskje hadde glemt den igjen. Men så dukket det opp stadig flere, og så oppdaget jeg at katten kom bærende med dem. Enten legger hun det hun har tatt, på trappa, eller hun mjauer på en spesiell måte for å gjøre meg oppmerksom på hva hun har gjort.

 

Nå tar Lille Kattepus med seg hansker og andre ting hjem så å si hver eneste dag.

LES OGSÅ: Disse fikset NM på hjemmebane - og i helga innvies den nye banen

Karianne Lysen sitter nå med over 60 gjenstander som katten har stjålet, og hun håper nå at hun får mulighet til å levere tingene tilbake til de rettmessige eierne.

 

Har jobbet for saken

– Selv om mange synes dette er en morsom sak – og det er det jo også, på sin måte – så er det samtidig litt for ille at katten min stadig stjeler andres ting. Lille Kattepus har til og med dratt med seg et lite håndkle, og det må hun ha jobbet en del for å få med seg hit.

LES OGSÅ: – Alle som har et hjerte for dyr kan bli frivillige

En del av tyvgodset, slik som engangshansker og det som har vært mest møkkete, har Karianne Lysen kastet i søppelet.

– Men mye er fullt brukbart, og jeg vil tro at det er en del folk her i området som blant annet savner arbeidshanskene sine, sier Karianne Lysen, som kan kontaktes på telefon 986 61 874.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.