Det var ved innkjøringen mot Sandefjord det gikk galt da en bilfører måtte foreta en unnamanøver.

– Bilen kom fra Moveien og svingte inn på Sandefjordsveien i retning sentrum. En annen bil skal ha kommet ned Sandefjordsveien og lagt seg inn til høyre. Bilen fra Moveien måtte gjøre en unnamanøver til venstre og har truffet midtrabatten og en lyktestolpe, melder politiet.

Fører av bilen er fraktet til legevakt med ambulanse for sjekk. Den andre bilen har kjørt fra stedet, opplyser politiet.

Ønsker kontakt med den andre føreren

– Vi har fått opplysninger om at den andre bilen muligens er en hvit Citroën. Vi ønsker å komme i kontakt med den andre føreren. Det er ikke sikkert føreren fikk med seg det som skjedde. Føreren har status som vitne, sier operasjonsleder ved vestfoldpolitiet, Johs. Nysæter.

Bilføreren som måtte gjøre en unnamanøver manglet gyldig førerkort.

– Føreren, en mann i slutten av 20-årene, hadde ikke gyldig førerkort og vil bli anmeldt for dette, sier operasjonslederen.

På stedet der ulykken skjedde, utvider Sandefjordsveien seg til to felt etter utkjøringen fra Moveien. Mange bilister fra Sandefjordsveien legger seg inn til høyre felt, enten fordi de senere skal svinge av til høyre mot Peder Bogens gate, eller fordi de skal kjøre videre på Sandefjordsveien.