Bidrar over gjennomsnittet

GIKK MED BØSSE: Totalt har det blitt samlet inn over tre millioner kroner fra Sandefjord.

GIKK MED BØSSE: Totalt har det blitt samlet inn over tre millioner kroner fra Sandefjord. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Her kan du sjekke hvor mye Sandefjord har samlet inn til TV-aksjonen.

DEL

Mandag morgen ligger Sandefjord på en 207. plass blant landets 423 kommuner. Med et gjennomsnittlig bidrag på 48,36 kroner ligger vi 3,12 kroner over landsgjennomsnittet på 45,24.

I Vestfold ligger Sandefjord for øyeblikket på en fjerdeplass blant fylkets ni kommuner. Re har bidratt mest per innbygger, etterfulgt av Holmestrand og Tønsberg. Nederst på lista i fylket ligger Larvik og Sande, med henholdsvis 36,62 og 35,98 kroner i snitt.

Her oppdateres tallene løpende: Se hva som samles inn i Sandefjord

Totalt har kommunens 62.622 innbyggere bidratt med drøyt tre millioner kroner til TV-aksjonen, som i år går til Kirkens Bymisjon. Pengene som samles inn skal gå til å skape 700.000 nye menneskemøter.

– I Norge i dag er det altfor mange som står utenfor. Noen mangler en seng i sove i, andre har ingen å snakke med. Årets TV-aksjon skal åpne dører og invitere flere inn i varmen. Fordi ett møte kan endre et liv – og flere møter kan endre et helt samfunn, skriver Kirkens Bymisjon på giverstafettens hjemmeside. Årets giveraksjon har fått navnet «Mindre alene sammen».

LES OGSÅ: – Sandefjord er en veldig privat by og folk her er veldig flinke til å kamuflere sin egen nød

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.