Get og TV 2 i harde forhandlinger om ny avtale

TV 2-sjef Olav T. Sandnes hos NRK forrige uke i forbindelse med regjeringens endring i støtten til en kommersiell allmennkringkaster.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes hos NRK forrige uke i forbindelse med regjeringens endring i støtten til en kommersiell allmennkringkaster. (Foto: )

Av

TV 2 og TV-distributøren Get skal i dagene fram mot nyttår forsøke å bli enige om en ny distribusjonsavtale.

DEL
<div id='netboard-1'> <script> googletag.cmd.push(function() { googletag.display('netboard-1'); }); </script> </div>

Få SB+ i 5 uker for bare 5 kroner!

Fristen går ut nyttårsaften. Hvis partene ikke blir enige, kan 1,3 millioner nordmenn miste TV 2s kanaler fra årsskiftet, skriver Kampanje.

– Vi forhandler med TV 2 og regner med at det er mulig å finne en god løsning, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Get, Øyvind Husby, til avisen.

Get har rundt 500.000 husstander i norske byer og tettsteder som sine kunder.

– Det er generelt krevende å forhandle nye innholdsavtaler. Norske TV-kunder ønsker å kunne velge det de vil se, og det er viktig for oss å få avtaler som gir mulighet for det. Samtidig må vi sikre at prisen til kundene våre holder seg på et fornuftig nivå, sier Husby.

I vinter førte brudd i forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery Networks om en ny distribusjonsavtale til at rundt 1 million husstander – rundt 2,5 millioner seere – mistet tilgang til kanalpakken med blant annet TVNorge, Eurosport og Max. Partene ble enige om en avtale etter halvannen uke.

Artikkeltags