USAs tidligere presidentkandidat misfornøyd med hotellbesøk i Sandefjord

MISFORNØYD: Den tidligere amerikanske presidentkandidaten Mike Huckabee var ikke fornøyd med hotelloppholdet sitt i Sandefjord mandag.

MISFORNØYD: Den tidligere amerikanske presidentkandidaten Mike Huckabee var ikke fornøyd med hotelloppholdet sitt i Sandefjord mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Twitret at det må være russere som driver dette hotellet.

DEL

Trump-tilhenger og tidligere presidentkandidat, Mike Huckabee, klager over TV-tilbudet og hotelloppholdet i Sandefjord.

Da den kontroversielle politikeren og TV-personligheten Mike Huckabee nylig var i Norge for å motta Kåre Kristiansens minnepris under det kristenkonservative møtet Oslo Symposium sist helg, la han av ukjente grunner turen innom Sandefjord, skriver Nettavisen.

Her var han ikke spesielt imponert over oppholdet, og la ut bitende, negative twittermeldinger om oppholdet på Clarion Hotel Atlantic.

«Eneste engelskspråklige TV å få i Norge er BBC. Milde måne! Det står for ENSIDIG KJEDELIG DRITT (BIASED, BORING, CRAP). Det er mer effektivt enn Ambien (sovemedisin),» skriver han på Twitter.

– Russere som driver dette hotellet

Senere kom han også med kritikk av hotellet, hvor han hadde en ubehagelig opplevelse med en brannalarm. Den tilskriver han like godt russerne.

«@ClarionHotel i Sandefjord i Norge: Kan ikke få et rom på tre timer og brannøvelse tvinger alle ut i den bitende kulden - Det er russerne som styrer dette stedet,» skriver han.

Huckabee kritiserer at han ikke fikk tilgang til rommet på flere timer. Hotelldirektør Kari-Ann Norén ved Clarion Hotel Atlanticforklarer at hotelldøgnet er fra klokka 15 til 12, og at man ikke nødvendigvis får tilgang til rommet sitt før tiden.

HOTELLDIREKTØR: Kari-Ann Norén, hotelldirektør ved Clarion Hotel Atlantic har registrert kritikken fra den amerikanske gjesten.

HOTELLDIREKTØR: Kari-Ann Norén, hotelldirektør ved Clarion Hotel Atlantic har registrert kritikken fra den amerikanske gjesten. Foto:

– Det er mulig å betale for tidlig inn-sjekk, noe gjesten fikk tilbud om men takket nei til. Gjestenes trivsel og sikkerhet er vår høyeste prioritet, og derfor tar vi det alvorlig når gjesten ytrer at han ikke er fornøyd med oppholdet. Det tar vi med oss videre, sier hotelldirektør Kari-Ann Norén ved Clarion Hotel Atlantic.

– Det er dypt beklagelig at gjesten ble kald under brannøvelsen. Det var en sikkerhetsøvelse for alle ansatte og en del av en slik øvelse er evakuering. Gjestene ble stående utenfor hotellet i fem minutter, sier Norén.

Huckabees påstand om at det er russere som styrer hotellet er ikke noe Norén ønsker å kommentere direkte.

Til Huckabees klage over det dårlige utvalget av engelskspråklige kanaler på TV sier Norén at det aldri har kommet klage fra noen utenlandske gjester over TV-tilbudet tidligere.

Munch-spøk og hjemreisekritikk

Huckabee ble tildelt prisen for å ha vært en «usvikelig venn av Israel», lyder begrunnelsen til komiteen for Kåre Kristiansens minnepris.

Huckabee har stilt som presidentkandidat to ganger tidligere mot henholdsvis Donald Trump i 2016 og John McCain i 2008, og leder sitt eget talkshow på Fox News. Han har også lang fartstid som guvernør i delstaten Arkansas.

Huckabees norgesbesøk ble også omtalt på Fox News etter at han la ut en Twitter-melding i forbindelse med et besøk på Munch-museet: «På museum i Oslo. Var ikke sikker på om dette var Edward Munchs Skriket eller Nancy Pelosi under Trump-talen i forrige uke,» skriver han.

Pelosi er leder for Demokratene i Representantenes hus, og er en ihuga kritiker av president Donald Trump.

Huckabee holdt også en tale under møtet Oslo Symposium på lørdag, hvor for øvrig statsrådene Sylvi Listhaug og Torbjørn Røe Isaksen også var til stede.

– Donald Trump var ikke mitt førstevalg. Jeg var mitt førstevalg. Men han var mitt andrevalg. Det kommer noen ganger overraskende på folk. Men vi trengte noen som kunne skake våre politiske og offentlige institusjoner, for byråkratiet var blitt slik at det fungerte for dem som passet innenfor boblen – mens en stadig større del av arbeiderklassen opplevde at jo mer de jobbet, jo lenger bakpå havnet de, sa Huckabee innledningsvis i talen sin, ifølge idag.no.

Artikkeltags