Slik blir været til helgen: – Lørdag blir en kjempefin turdag, hvis man kler seg godt

Denne helgen blir det alt fra sol til snø og sludd.

DEL

– Været til helgen blir ikke så aller verst. I morgen blir som i dag med oppholdsvær og sol, og noen høye skyer. Temperaturene vil ligge på rundt 0 grader. Utover kvelden vil det bli noe kjøligere, med temperaturer som kan komme ned på -5. Det kan bli enda litt kaldere innover i landet, sier vakthavende meteorolog Hanne Beate Skattør.

Vil komme snø eller sludd

Vindforholdene til helgen vil være relativt rolige, men på søndag vil det komme opp i nordlig frisk bris, og sent på kvelden liten stiv kuling fra nord.

LES OGSÅ: Her blåste det godt i dag!

– På søndag vil temperaturene gå litt opp, og det vil komme litt snø eller sludd. Utover dagen vil det være opphold, sier meteorolog Skattør.

– Alt i alt vil det være ganske bra vær denne helgen. Spesielt lørdagen vil være en utmerket utedag, hvis man kler seg godt, fortsetter hun.

– Sett under ett ser det tørt ut

– Det er flere som fortsatt ønsker seg snø denne vinteren, hvordan ser de utsiktene ut?

– Det er fortsatt lenge til sommeren. Den kommende uken vil være en litt kjøligere periode og det vil komme litt snø på tirsdag. Men det er små mengder det er snakk om, og sett under ett ser det veldig tørt ut. Temperaturene vil holde seg stabilt lave, så for de stedene som fortsatt har snø vil det bli liggende en stund til, sier hun.

Artikkeltags