Gå til sidens hovedinnhold

Overtent hytte på Vesterøya

Artikkelen er over 3 år gammel

Samtlige nødetater rykket ut til Vesterøyveien ved Folehavna natt til søndag. Det var først uvisst om det var personer i hytta.

Hytta som sto i full fyr er på Folehavna, ytterst på Vesterøya i Sandefjord. Den første meldingen om hendelsen kom klokka 01.45 natt til søndag.

Politiet meldte først at det var uvisst om det var personer i hytta.

– Vi fikk etter hver tak i eier, som bekreftet at de ikke var til stede i hytta nå. Det var heller ikke opplysninger fra naboer eller vitner som tilsier at det skal ha vært folk der, sier operasjonsleder Fredrik Landsverk Moe til Sandefjords Blad.

LES OGSÅ: Hytteeieren: – Vi skulle egentlig vært der i helgen (+)

Slukningsarbeid fram til søndag morgen

Hytta er søndag morgen helt nedbrent. Både brannstasjonene i Sandefjord og Larvik rykket ut og jobbet med slukking utover natten.

– Den siste bilen vår dro derfra klokka 06.30 søndag, opplyser vaktleder Bjørn Henriksen i Vestviken 110-sentralen til Sandefjords Blad.

Naboer og vitner avhørt

Åstedet er søndag formiddag sperret av for videre undersøkelser. Det var en nyere hytte som tok fyr.

– Det er helt uvisst hvorfor det har begynt å brenne. Det vil bli gjort videre etterforskning og undersøkelser for å forsøke å avdekke årsaken til brannen. Naboer og vitner som bor der ute er avhørt av politiet i natt., sier Landsverk Moe.

Etterforskningsavdelingen i Sandefjord overtar arbeidet videre.

Les også

Hytta sto i full fyr: – Vi skulle egentlig vært der i helgen, men så ombestemte jeg meg i siste liten. Det er jeg glad for nå

 

FLERE HENDELSER I HELGEN:

Mistenkt for narkotika-bruk på Varden

Pipebrann i Skiringssalveien

Sofa-brann på Framnes eldresenter

Vannlekkasje hos lysbutikk

■ Fem menn bortvist fra sentrum etter bråk