Person pågrepet etter brannen i går natt

GODT UTBRENT: En enebolig i Olav Trygvasons gate sto i full fyr natt til torsdag. En person ble i følge et vitne observert løpende fra området rett før brannen startet. Nå bekrefter politiet at én person skal være pågrepet i forbindelse med brannen.

GODT UTBRENT: En enebolig i Olav Trygvasons gate sto i full fyr natt til torsdag. En person ble i følge et vitne observert løpende fra området rett før brannen startet. Nå bekrefter politiet at én person skal være pågrepet i forbindelse med brannen. Foto:

Av og

Mann siktet for å ha forårsaket brannen i Olav Trygvasons gate i Tønsberg natt til torsdag.

DEL

(Tønsbergs Blad) En person er pågrepet i forbindelse med brannen som oppsto i en enebolig i Olav Trygvasons gate natt til torsdag, bekrefter politiet.

De mener de har skjellig grunn til å tro at brannen er påsatt, og at den pågrepne står bak. Mannen er siktet for å ha forårsaket brann som kan medføre tap av menneskeliv.

LES OGSÅ: Blind vold sendte Stina på sykehus: – Det var en veldig traumatisk opplevelse

– Vitneopplysninger om en person som ble sett løpende fra stedet, samt andre opplysninger i saken førte til at han ble siktet i saken, sier leder for etterforskningsavsnittet ved Tønsberg politistasjon Atle Thorbjørnsen i en pressemelding.

– Han er avhørt, men han har ikke ønsket å forklare seg til politiet. Han har således ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld. Han ble videre løslatt etter avhøres, da vi ikke mener at særvilkårene for fengsling er oppfylte, sier Thorbjørnsen

To personer kom seg ut av eneboligen som tok fyr natt til torsdag.

LES OGSÅ: Slik så Torvet ut fredag morgen: – Det er ikke tvil om at det er mennesker som har gjort det

Artikkeltags