Kom i form på Vøra

Gjør klart til Mesternes Mester: Treningssenteret E-2 skal arrangere treningsuke på Vøra Camping. f.v: Liss Karien Munkevold, Roger Sørsdal. Monica Haugen, Tone Skeie og Birgitte Bjørvik.

Gjør klart til Mesternes Mester: Treningssenteret E-2 skal arrangere treningsuke på Vøra Camping. f.v: Liss Karien Munkevold, Roger Sørsdal. Monica Haugen, Tone Skeie og Birgitte Bjørvik. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hva er vel bedre en å trene i litt frisk sjøluft. Sykle på gjengrodde stier og ha bølgesus som bakgrunnsmusikk.

DEL

Fra mandag 26. juni til lørdag 1. juli vil det bli arrangert en trim- og aktivitetsuke på Vøra. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom treningssenteret E2 og Vøra camping og badeplass.

Det blir varierte aktiviteter hver eneste kveld fra klokken 18.00, bortsett fra lørdag, da blir det full rulle fra klokken 11.00 og ut hele dagen.

– Etter det setter vi på grillene og tar oss en velfortjent fest, sier arrangørene.

Alle kan bli med

­– Aktivitetscamping er i tiden, og kommer mer og mer. Ofte er det én eller flere i familien som liker å trene, og da passer det perfekt at mulighetene finnes. Dette er ikke bare for gjestene ved campingen. Her inviterer vi alle i Sandefjord som måtte ønske å bli med, og det beste av alt er jo at det er helt gratis, forteller campingbestyrer Roger Sørsdal.

Alt nå ryktes det at camping- og hyttegjestene gleder seg til denne uka og at mange kommer til å være med på aktivitetsuka. Flere får også besøk av barn og barnebarn.

Aktiviteter for enhver smak

Instruktørgjengen fra treningssenteret E2 har ikke programmet I detalj ennå, men de ser for seg sykling på sti og grusvei i nærområdet. Her vil de dele opp grupper etter form og erfaring.

Mange aktiviteter: Det vil bli både sykling, løping og svømming under aktivitetsuka. f.v: Monica Haugen, Roger Sørsdal, Birgitte Bjørvik, Tone Skeie og Liss Karine Munkevold

Mange aktiviteter: Det vil bli både sykling, løping og svømming under aktivitetsuka. f.v: Monica Haugen, Roger Sørsdal, Birgitte Bjørvik, Tone Skeie og Liss Karine Munkevold Foto:

Andre treningsformer de vil arrangere er høy puls, zumba og yoga.

De planlegger også å avslutte treningsuka med en form for «Mesternes Mester» for alle. De oppfordrer vennegjenger og bedrifter til å stille lag. Her vil det bli øvelser som melkespannholding, flytting av traktordekk, stokkekasting, pluss noe vannsport som svømming eller lignende.

– Vi kan ikke avsløre alle planene ennå, men moro blir det.

– Vi vurderer også å kjøre en Jane Fonda-aerobic på stranden, og da hadde det vært gøy om folk tok på seg litt avdanket fargerikt treningstøy, sier Liss-Karine Munkvold fra E2 treningssenter.

Gammel storhetstid

Bestyrer på Vøra Camping, Roger Sørsdal, forteller at dette er helt i tråd med hvordan han vil drive campingen.

– Jeg vil ha folk ut på Vøra igjen, og prøve å gjenskape litt av hvordan det én gang var her ute. Skape litt liv og røre, det er jo en fantastisk fin plass.

– Vi oppfordrer også foreldre til å ta med seg barna på avslutningslørdagen, da vil det bli leker og sandslottkonkurranser, sier kongen av campingen.

LES OGSÅ: – Skal kose meg med dette

Artikkeltags