Politiet ber bilfører melde seg etter påkjørsel i Stokke

Politiet oppfordrer føreren av bilen som kjørte på ei jente i Stokke på onsdag til å melde seg.

Politiet oppfordrer føreren av bilen som kjørte på ei jente i Stokke på onsdag til å melde seg. Foto:

Onsdag kveld ble ei 14 år gammel jente påkjørt i krysset mellom Feenveien og Bogenveien. Jenta var ute på joggetur.

DEL

Etterforskningsleder Pernille Aagaard-Bøyesen på Sandefjord politistasjon forteller at jenta ble påkjørt av en bil da hun var ute og jogget langs veikanten klokken 19.16 onsdag kveld.

– Jenta er forslått og har bristet fire ribbein, men har det etter forholdene bra, sier hun.

Bilen skal ha kjørt i retning Stokke fra Sandefjord da jenta ble truffet. Bilen snudde og kjørte tilbake i retning Sandefjord etter sammenstøtet.

Bilen, en mørk grå BMW stasjonsvogn,  skal ha kjørt vinglete før sammenstøtet.

– Det skal ha vært to lyshudede personer i bilen, en mann og en kvinne i tjueårene. Mannen hadde skjeggstubber og var iført en grå jakke. Jenta husker litt av skiltnummeret på bilen, forteller Aagaard-Bøyesen.

Oppfordrer vitner til å ta kontakt

Aagaard-Bøyesen forteller at saken er under etterforskning.

– Politiet søker etter den aktuelle bilen, og vi forsøker å komme i kontakt med vitner. Dersom publikum har opplysninger i saken oppfordrer vi de til å ta kontakt ved å ringe 02800.

Etterforskningslederen ønsker ikke å kommentere hvilke spor de har å følge, men oppfordrer føreren av bilen, samt passasjeren og vitner til å melde seg.

– Vi har også opplysninger om at et eldre ektepar i en rød bil snakket med jenta rett etter hendelsen, vi ber også de om å melde seg, sier hun.

Artikkeltags