To mistenkelige dødsfall i Horten

Ryktene går om de to dødsfallene, men politiet vil ikke si noe mer.

Ryktene går om de to dødsfallene, men politiet vil ikke si noe mer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En rundt 40-årig hortenskvinne og en hortensmann i slutten av 30 årene er funnet døde. Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige, men vil ikke si så mye om sakene.

DEL

(Gjengangeren) Kvinnen ble funnet død i sitt hjem i Holtandalen på tidlig ettermiddagstid mandag. Fordi hun bodde alene ble dødsfallet karakterisert som mistenkelig og dermed underlagt politietterforsking.

– Vår foreløpige konklusjon etter åstedsundersøkelser på stedet gjør at vi kan slå fast at det ikke er mistanke om noe kriminelt ved dødsfallet, men dødsfallet etterforskes videre, sier fungerende kriminalavdelingssjef i Horten, Trond Erik Kvamme.

LES OGSÅ: Motorsyklist kastet kvart kilo narkotika under politijakt – så gikk det galt

Nytt dødsfall

Onsdag var det flere henvendelser til Gjengangeren om et nytt, mistenkelig dødsfall i Horten. Denne gangen gjaldt det en hortensmann i slutten av 30-årene. Politiet i Horten bekrefter dette og forteller til avisa at de onsdag er ute og etterforsker dette.

Gjengangeren har mottatt tips om at de to døde har en relasjon til hverandre, men om det er noen sammenheng med de to dødsfallene og om det er noen forbindelse mellom kvinnen og mannen vil ikke politiet si noe om nå.

– Dødsfallene etterforskes på vanlig måte nå. De underkastes rutinemessig gransking. Det er for tidlig å konkluderer noe nå, sier politiet til Gjengangeren.

LES OGSÅ: Vil utrede en Rød løsning

Artikkeltags